|试卷下载
终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    外研选择性必修第二册Unit4_Developing_ideas_and_Presenting_ideas_能力提升练
    立即下载
    加入资料篮
    外研选择性必修第二册Unit4_Developing_ideas_and_Presenting_ideas_能力提升练01
    外研选择性必修第二册Unit4_Developing_ideas_and_Presenting_ideas_能力提升练02
    外研选择性必修第二册Unit4_Developing_ideas_and_Presenting_ideas_能力提升练03
    还剩4页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    高中英语Unit 4 Breaking boundaries同步达标检测题

    展开
    这是一份高中英语Unit 4 Breaking boundaries同步达标检测题,共7页。试卷主要包含了阅读理解,七选五,读后续写等内容,欢迎下载使用。

    一、阅读理解
    (2020北京房山区高二上期末)
    Jhn Otway
    Jhn Otway has been playing music and making recrds in the UK fr mre than 40 years. Over the years he has released mre than ten albums. He has played at hundreds f cncerts. He has written tw autbigraphies. He has wrked with sme f the cuntry’s best musicians and he has even made a film abut his life. But despite all f this, mst peple have never heard f him.
    Otway released his first recrd in 1972, but it was the punk mvement a few years later that really gave him his big chance. Otway wasn’t the greatest musician but his sngs were always fun, and his perfrmances n stage were always entertaining— there was a gd chance he wuld fall ff the stage at least nce in each shw. The punks liked him, and in 1977 he had a small hit when his single Really Free made it t N. 27 the charts in the UK. Otway really enjyed his success but unfrtunately, n mre came. Nt ne f his recrds ver the next 30 years was a hit.
    Althugh he never had much cmmercial success, Otway had a lt f very lyal fans. When smene asked him what he wuld like fr his 50th birthday, his reply was: “A secnd hit. ” His fans went ut and bught as many cpies f the new single Bunsen Burner as they culd. And in Octber 2002, Otway finally saw his wish cme true. In the charts that featured internatinal superstars like Will Yung and Oasis, Bunsen Burner made it t N. 9. Many high street shps refused t sell the recrd, saying that Otway was t ld and unattractive fr the teenage market. Otway didn’t care. He celebrated his success with an appearance n TV’s biggest music shw Tp f the Pps.
    These days Jhn Otway cntinues t play his music arund the cuntry, and there are always plenty f peple wh are happy t g and watch him perfrm. He, s a great example t anyne wh lves making music. Yu dn’t have t be yung, gd-lking (r even very talented) t enjy a lng career in the music business.
    1. FrmParagraph 1, we knw that___________ .
    A. Jhn Otway has released hundreds f albums
    B. Jhn Otway never wrked with best musicians
    C. draw a cnclusin
    D. intrduce the tpic
    2. Jhn Otway saw his wish cme true when he released___________.
    A. Really Free
    B. unsen Burner
    C. Tp f the Pps
    D. his first recrd
    3. Whywere sme street shps unwilling t sell his single Bunsen Burner?
    A. Theythught it was terrible.
    B. It wasn’t a very big hit.
    C. JhnOtway didn’t want them t have it.
    D. Theythught teenagers wuld nt like t buy it.
    4. Whatcan we learn frm the passage?
    A. Musicians have t be yung and attractive.
    B. Success isn’t imprtant in ur life.
    C. We shuld be determined t d what we lve.
    D. Musicians d much better as they get lder.
    二、七选五
    (2020成都外国语学校高二 12月月考)
    As is knwn t all, many things can be measured in terms f data. Smetimes data can indeed tell the truth. With the help f data we can easily knw the price f a can f Cke in the supermarket r the result f a ftball match. Data can make ur life easier and mre cmfrtable. What’s mre, data seem t be fairer than wrds r statements. 1 Nwadays, as lies exist in the wrld, data are expected t tell the truth. Therefre, many f us wuld rather believe data.
    On the ther hand, if we judge things nly by data frm the s-called specific research, aren’t we a little t narrw-minded? Many peple ften treat the s-called specific data unwisely just t make sure that they are making the right decisins. 2 Fr example, hw can yu tell that smebdy isn’t a gd student just because he r she desn’t get high marks in the final examinatin?
    There are many things in ur life which cannt be measured by data. Fr example, the degree yu feel happy in yur life, the depth f lve between yu and yur friends, and the faith yu have in yur cuntry. 3
    There is n dubt that analyzing the exact data is imprtant t the assessment f an actual event. But data shuld be dealt with wisely. We ften get wrng data which mislead us. 4 Remember, data have n feelings but we humans have. Data d nt mean much t peple if we d nt have the ability t analyze the data with the knwledge and cnfidence t judge whether they are true r false. We shuld try ur best t be wise thinkers.
    5 Life is much mre clurful than the pale data. S give the cld data a warm heart and we’ll find that the wrld is far mre wnderful than the pale data can describe.
    A. Data are data after all.
    B. If the data are true, we dn’t have t wrry abut being cheated.
    C. But smetimes we may find that data aren’t everything.
    D. Smetimes ur heart and mind are mre sensitive than data.
    E. Nw and then the s-called specific data puzzle us very much.
    F. The exact data shuld cme frm the assessment f an actual event.
    G. We can nly feel them in ur heart but can never express them in data.
    三、读后续写
    (2020山东潍坊高二上阶段性检测)
    阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语 续写两段, 使之构成一篇完整的短文。续写的词数 应为150左右。
    Alan and the ther campers sat arund the fire, talking and laughing. It wuld be Alan’s first night in a tent, and he was excited and a little nervus.
    Then, the cnservatin area fficer spke, “Much f the wildlife in this regin cmes ut nly at night. S after supper, let’s start a night watch. Vlunteers will take turns t stay dwn here by the fire, away frm the tents. Thse wh take part will get a chance t see a different wrld. ”
    “Isn’t it dangerus?” smene asked.
    “N, it’s quite safe, , , the fficer said. “There are n dangerus animals. Any vlunteers?”
    The kid wh’d sat next t Alan n the bus vlunteered.
    Alan sat still.
    Then ne f the girls raised her hand.
    “If a girl culd d it, I culd, t, ” Alan thught. He vlunteered. A few mre kids raised their hands. Then the fficer explained, “This is hw it wrks. When the rest f yu g t bed, the first watcher takes his r her place by the fire. The duty f the watcher is t keep the fire ging. After thirty minutes, he r she wakes up the next persn. D yu still want t vlunteer?”
    Alan ndded but felt a little nervus. Sleeping in a tent with ther campers sunded OK, but the idea f being alne in the dark made him afraid.
    The fficer shwed the rder f the watch.
    At ten past tw in the evening, Alan fund himself sitting by the fire, in a great wrld f darkness. He had never been s afraid. Alan had t turn ff his flashlight(手电筒)because he had used it t ften. He lked at the stars and the rising mn. It wasn’t as dark as he’d thught it wuld be. He tk cmfrt in that and tried t relax a little.
    Lking arund, Alan thught he saw a large bird flying dwn thrugh the air and wndered if it was an wl(猫头鹰). He had seen small paw prints n the sand by the river.
    Paragraph 1:
    Then there was a nise. _
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Paragraph 2 :
    Alan felt a rush f excitement.
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    参考答案:
    一、语篇解读:这是一篇记叙文。文章主要讲述了英国音乐家 Jhn Otway虽然在英国演奏音乐和制作唱片超过40年, 但是却没什么名气。Jhn Otway从事音乐事业以来, 虽然名气不大, 但是他忠于自己喜爱的事业, 并且没有放弃。
    1. D 推理判断题。根据第一段中 But despite all f this, mst peple have never heard f him可知尽管如此, 大多数人从未听说过他。由此可知, Jhn Otway作为音乐家在英国并不出名。故选D。
    2. B 细节理解题。根据第三段中 His fans went ut and bught as many cpies f the new single Bunsen Burner as they culd. And in Octber200, Otway finally saw his wish cme true可知他的粉丝们尽可能去多买 Bunsen burner唱片。2002年10月, Oway的愿望终于实现了。由此可知, 当 Jhn Otway发布 Bunsen burner唱片后, 他的愿望实现了。故选B。
    3. D 细节理解题。根据第三段中 Many high street shps refused t sell the recrd, saying that Otway was t ld and unattractive t the teenage market可知许多商业街的商店拒绝出售这张唱片, 说他太老了, 对青少年市场没有吸引力。由此可知, 一些街头商店不愿意卖他的 Bunsen burner唱片, 是因为他们认为青少年不会愿意买。故选D。
    4. C推理判断题。文章主要讲述了英国音乐家 Jhn Otway虽然在英国演奏音乐和制作唱片超过40年, 但是却没什么名气。Jhn Otway从事音乐事业以来, 虽然名气不大, 但是他忠于自己喜爱的事业, 并且没有放弃。由此可推知, 从这篇文章中我们能了解到, 我们应该下定决心去做我们喜欢做的事。故选C。
    二、语篇解读:这是一篇议论文。文章论述了数据在人类生活中被用来衡量事物和判断事物, 但数据并不是一切, 人类应该明智地处理数据。
    1. B根据上一句What's mre, data seem t be fairer than wrds r statements. (更重要的是, 数据似乎比言语或陈述更公平。)和下一句中的 as lies. . . tell the truth可知, 此处应说明数据的真实性。故选B。
    2. C根据下一句 Fr example, hw can yu tell that smebdy isn't a gd student just because he r she desn't get high marks in the final examinatin?(例如, 你怎么能够仅仅因为某个人在期末考试中没有得到高分就判断他或她不是一个好学生呢?)可知, 此处表示数据不能代表一切。故选C。
    3. G 根据上一句Fr example, the degree yu feel happy in yur life, the depth f lve between yu and yur friends, and the faith yu have in yur cuntry. (例如, 你在生活中感到幸福的程度, 你和朋友之间的爱的深度以及你对国家的信任)可知, 选项G中的代词them指代的是感到幸福的程度、爱的深度、对国家的信任。故选G。
    4. D根据下文 Remember, data have n feelings but we humans have. Data d nt mean much t peple if we d nt have the ability t analyze the data with the knwledge and cnfidence t judge whether they are true r false. (记住, 数据没有感觉, 但我们人类有。如果我们不具备用知识和信心判断数据真假去分析数据的能力, 那么数据对人们来说就没有多大意义。)可知, D项符合语境。故选D。
    5. A根据下文 Life is much mre clurful than the pale data S give the cld data a warm heart and we'll find that the wrld is far mre wnderful than the pale data can describe. (生活比苍白的数据更加丰富多彩。所以, 给冰冷的数据一颗温暖的心, 我们会发现这个世界远比苍白的数据所能描绘的更美好。可知, A项符合语境。故选A。
    三、One pssible versin
    Paragraph 1:
    Then there was a nise. Alans heart beat very fast Smething was ut there in the darkness. Alan's muth went dry What was it? Slwly, he reached fr his flashlight. Anther sund, near the cking pts. Alan turned n the flashlight There, with a bne in its muth was a creamy brwn creature. It was abut as big as his cat at hme, but lnger. Alan lked at it and the creature lked back. Then it was gne.
    Paragraph 2:
    Alan felt a rush f excitement. Had it been real? Alan lked arund. N mre nises. He mved near the pts and saw small dg-like paw prints. Carefully, he used the pts t cver them. Nt lng after, he wke up the next camper fr the night watch and managed t sleep a little. The next mrning, the fficer asked fr reprts. One girl said she had seen an wl. Mst kids reprted hearing nises. I saw smething, said Alan, and he described it. Then he mved the pts and shwed everyne the prints.
    相关试卷

    高中英语Unit 5 A delicate world当堂达标检测题: 这是一份高中英语<a href="/yy/tb_c4009237_t7/?tag_id=28" target="_blank">Unit 5 A delicate world当堂达标检测题</a>,共7页。试卷主要包含了_______ 7,C考查名词辨析,B考查形容词辨析,C考査名词辨析等内容,欢迎下载使用。

    英语选择性必修 第二册Unit 5 A delicate world课后作业题: 这是一份英语选择性必修 第二册<a href="/yy/tb_c4009237_t7/?tag_id=28" target="_blank">Unit 5 A delicate world课后作业题</a>,共6页。试卷主要包含了阅读理解,七选五等内容,欢迎下载使用。

    外研版 (2019)选择性必修 第二册Unit 4 Breaking boundaries复习练习题: 这是一份外研版 (2019)选择性必修 第二册<a href="/yy/tb_c4009236_t7/?tag_id=28" target="_blank">Unit 4 Breaking boundaries复习练习题</a>,共7页。试卷主要包含了阅读理解,完形填空,语法填空等内容,欢迎下载使用。

    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map