终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案)
    立即下载
    加入资料篮
    江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案)01
    江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案)02
    江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案)03
    还剩23页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案)

    展开
    这是一份江苏省泰州市兴化市2025届九年级上学期10月月考英语试卷(含答案),共26页。试卷主要包含了单选题,阅读理解,完形填空,短文填空题,写作题等内容,欢迎下载使用。


    一、单选题
    1.Great Chairman Ma Zedng was brn in the year f the Snake (1893). We will remember him frever. Which f the fllwing is als the year f the Snake?
    A. 1905.B. 1915.C. 1925.D. 1935.
    2.The best clur fr Lisa is ________. It is the clur f ________ and it represents pwer.
    A. blue; sadnessB. red; heatC. range; jyD. green; energy
    3.—Many prducts made in China are very ppular in the US.
    —Yeah. Americans can ________ avid buying Chinese prducts.
    A. nearlyB. mstlyC. hardlyD. widely
    4.—What did the dctr say just nw?
    —The dctr suggested that we shuldn’t __________ late even n hliday.
    A. put upB. stay upC. give upD. turn up
    5.I’m nt gd at Maths, especially having difficulty ________.
    A. slving prblemsB. slve prblems
    C. t slve prblemsD. t slving prblems
    6.This pair f jeans lks nice __________ Sandy because she lks very nice __________ blue.
    A. n, nB. n, inC. in, inD. in, n
    7.________ Jim ________ his cusin has been t America, s they bth knw the cuntry well.
    A. Nt nly; but alsB. Neither; nr
    C. Bth; andD. Either; r
    8.—It’s dangerus t walk acrss the street carelessly.
    —Yu’re right. We can’t be ________ careful while crssing the street.
    A. quiteB. veryC. tD. mre
    9.—Hurry up, _____ yu will miss the schl bus.
    —I knw that, Mum. I’ll be ready in a minute.
    A. butB. andC. sD. r
    10.I think this piece f music is wrth ________. It’s my favrite.
    A. t listenB. t listen tC. listeningD. listening t
    11.—D yu think Jack has the ability t win the race?
    —I never dubt ________ win the race.
    A. whether he willB. that he willC. whether will heD. that will he
    12.—We failed in the singing cmpetitin.
    — ______ . Better times are waiting fr yu.
    A. N wayB. Best wishesC. Cheer upD. Gd jb
    13.My cusin wears his glasses every day. Withut his glasses, he is __________ blind.
    A. as gd asB. as well asC. as bad asD. as lng as
    14.Is Tim sure ________ ur advice is f great ________ t him?
    A. if; helpB. whether; helpfulC. that; helpfulD. that; help
    15.Millie is quiet and mdest and easy ________.
    A. t wrkB. wrk withC. t wrk with herD. t wrk with
    16.—My animal sign is the Sheep. It says I’m gentle. S I am and I always believe in it.
    —________. Sandy’s animal sign is the Sheep, t. But in fact, she gets angry easily.
    A. Yu are rightB. Nt at allC. That’s nt the caseD. Exactly
    17.The pster n the right says Basketball Cmputer Game ________.
    FOR SALE
    Basketball Cmputer Game
    2—4 players
    Bught last mnth
    Played nce—wrks perfectly
    Phne Jack: 3665444
    A. is designed by JackB. is almst new and in gd cnditin
    C. is nly suitable fr yunger playersD. des nt wrk n the seller’s cmputer
    18.—What d yu think f the white dress?
    —I _______ its style, but I _______ nt chse it because f its price.
    A. wuld rather; preferB. prefer; prefer
    C. wuld rather; wuld ratherD. prefer; wuld rather
    19.—Let’s g t the park if it ________ tmrrw.
    —But nbdy knws if it ________ tmrrw.
    A. desn’t rain; will rainB. desn’t rain; rains
    C. wn’t rain; rainsD. wn’t rain; will rain
    20.—Culd yu cme t my party tmrrw?
    —Oh, I dn’t knw ________.
    A. that I can finish my wrk by thenB. if can I finish the wrk by then
    C. if I can finish the wrk by thenD. whether I culd finish the wrk by then
    二、阅读理解
    Summer Day Camp
    Day Camp is an all-day prgram. Yuth (aged 8—16) can take part when the summer hliday starts. This fun-filled prgram is abut sprts, games and ther fun activities.

    What yur children can d at Day Camp:
    *Fr children aged 8-12
    Paint, dance and play games.
    *Fr children aged 13—16
    Play sprts, make special prjects and take field trips.
    If yu want t apply fr the camp, yu have t:
    *Pay in full.
    *First cme, first served.
    Fr mre infrmatin, click
    21.When will the Day Camp end?
    A. On July 2, 2024.B. On June 20, 2024.
    C. On July 8, 2024.D. On June 30, 2024.
    22.What activity can yu take part in if yu are 15 years ld?
    A. Painting.B. Playing sprts.C. Dancing.D. Playing games.
    23.Hw can yu find mre infrmatin abut the camp accrding t the passage?
    A. By visiting the website.B. By reading newspapers.
    C. By asking yur teachers.D. By making a telephne call.
    24.Hw much shuld Mr. Green pay if his twin sns want t take part in the camp?
    A. ¥30.B. ¥60.C. ¥210.D. ¥420.
    25.Which f the fllwing is true accrding t the passage?
    A. Every child has t pay the cst in full.
    B. Sme camp activities finish at 8:00 p.m.
    C. Yu can apply fr the camp n July 25 nline.
    D. All the children d the same things at Day Camp.
    Tm and Jhnsn began t wrk in a cmpany tgether just after they finished high schl. They bth wrked very hard. After several years, the bss made Jhnsn sales manager but Tm a salesman. One day Tm culd nt take it any mre. He wrte his resignatin letter (辞职信) t the bss and cmplained (抱怨) that the bss did nt value hard-wrking wrkers.
    The bss knew that Tm didn’t wrk hard fr the cmpany all these years, but in rder t help Tm t realize the difference between him and Jhnsn, the bss asked Tm t d the fllwing.
    “G and find ut if there is anyne selling watermelns in the market.”
    Tm went, returned and nly said, “Yes.”
    The bss asked, “Hw much per kilgram?”
    Tm went back t the market t ask and returned t answer, “$12 per kilgram.”
    The bss tld Tm t ask Jhnsn the same questin. Jhnsn went, returned and said, “Bss, nly ne persn selling watermelns $12 per kilgram, $100 fr 10 kilgrams. He has 340 melns in all. On the table are 58 melns, and every meln weighs abut 15 kilgrams, bught frm the Suth tw days ag. They are fresh and red.”
    Tm realized the difference between himself and Jhnsn. He decided nt t leave but t learn frm Jhnsn.
    My dear friends, yu knw, a mre successful persn is mre careful, thinks mre and understands in depth. Fr the same matter, he sees several years ahead (提前), while yu see nly tmrrw. The difference between a year and a day is 365 times, s hw culd yu win?
    Hw far d yu think yu have seen ahead in yur life?
    26.Tm wrte a letter t his bss because he ________.
    A. didn’t think Jhnsn wrked hard
    B. thught he was better than Jhnsn
    C. didn’t think his bss valued him
    D. thught he wrked hard fr the cmpany
    27.The bss asked Tm t g t the market in rder t make him ________.
    A. knw the watermeln seller well
    B. realize the difference between him and Jhnsn
    C. learn t sell watermelns later
    D. learn the way t be a successful persn
    28.What des the phrases “in depth” in Paragraph 9 mst prbably mean in Chinese?
    A. 谨慎地B. 低沉地C. 深入地D. 坚强地
    29.What did Tm decide t d when he realized the difference between them?
    A. Learn frm Jhnsn.B. G back t schl.
    C. Lk fr a new jb.D. Leave the cmpany.
    30.In this passage, the writer mainly suggests that we shuld ________.
    A. wrk very hardB. see mre and further
    C. sell watermelnsD. find a valuable bss
    ①On the first day f schl, ur teacher intrduced himself and challenged (挑战) us t get t knw smene new. I std up t lk arund when a gentle hand tuched my shulder. I turned rund t find an ld lady lking up at me with a smile. She said, “Hi, handsme! I’m Rse. I’m 87 years ld. Can I give yu a hug?” I laughed, “Of curse! Why are yu in cllege at such a ‘yung’ age?” I asked. She jkingly replied, “I’m here t meet a rich husband, get married (结婚), have children and then travel arund.” “Are yu serius?” I asked. I wndered why she challenged herself such a thing at this age. “I always dreamed f having a cllege educatin, and nw I’m getting ne.” she tld me. This was ur first time t meet, hwever, she impressed me with her humur and dream.
    ②During the next perid f ur cllege educatin, lts f interesting and meaningful things happened t us, especially her unfrgettable speech. We became friends quickly and we all liked the special friend. Wherever she went, she was ppular amng yung students. She lved t talk with us and enjyed all the attentin frm thers. Listening t this human “time machine” was s interesting, when she shared her years f wisdm and experience with us.
    ③We als learnt a lt frm her speech. At the end f the term, we invited Rse t speak at a meeting. We’ll never frget what she tld us. “We d nt stp playing because we are ld; we grw ld because we stp playing. There are nly a few secrets f staying yung. Yu have t laugh and find humr every day. Yu’ve gt t have a dream. When yu lse yur dreams, yu die.” she said.
    ④“There is a big difference between grwing lder and grwing up. Anybdy can grw lder. That desn’t need any talent (才能) r ability,” she added. “But grwing up requires finding the chance in change. Have n regrets (遗憾). Peple usually dn’t have regrets fr what they did, but fr things they did nt d.” Her wrds always shw us the bright way t ur future.
    ⑤At the year’s end, Rse finished the cllege educatin she had begun all thse years ag. One week later, Rse died peacefully in her sleep.
    31.Why did Rse challenge herself t g t cllege at such a “yung” age?
    A. Because she wanted t meet a rich husband and get married.
    B. Because she enjyed staying with yung peple.
    C. Because she wanted t realize her dream.
    D. Because she planned t share her wisdm and experience with yung peple.
    32.Accrding t the passage, which f the fllwing wrds can NOT describe the ld lady?
    A. Humrus.B. Hard-wrking.C. Brave.D. Handsme.
    33.What is the crrect rder f the fllwing events?
    a. Rse explained why she went t cllege.
    b. Rse gave an inspiring (鼓舞人心的) speech.
    c. Rse finished cllege.
    d. Rse intrduced herself t the writer.
    e. Rse died in her sleep.
    A. d-a-c-b-eB. d-a-b-c-eC. a-d-b-c-eD. a-d-c-b-e
    34.What can we learn frm Rse’s speech?
    A. The mre yu laugh, the yunger yu will be.
    B. Dreams can help peple stay yung.
    C. If we have n talents r abilities, we wn’t grw ld.
    D. Old peple seldm have regrets.
    35.Which is the best structure f the passage?
    A. ①/②③④/⑤B. ①②③/④/⑤C. ①/②③/④⑤D. ①/②/③④⑤
    BEIJING, May 28, 2024 (Xinhua News)—The Shenzhu-18 crew (全体工作人员) cmpleted the first spacewalk f their missin (任务) at 6:58 p.m. (Beijing Time) n Tuesday, accrding t the CMSA (中国载人航天局).
    The tw members f the Shenzhu-18, Ye Guangfu and Li Guangsu, started their spacewalk. They wrked utside the Tiangng space statin fr nearly 8.5 hurs. With the help f space equipment (设备) and a team n Earth, they successfully cmpleted many tasks during their spacewalk, including sme difficult fixing tasks. Nw they have returned t the Wentian lab mdule (实验舱). The third crew member, Li Cng, stayed inside Tiangng t prvide supprt.
    The Shenzhu-18 crew has set a new recrd fr the lngest single spacewalk by Chinese astrnauts.
    This marked Ye’s secnd time t have a spacewalk, and his first spacewalk was in the Shenzhu-13 missin, but this is the first time fr Li Guangsu t start a spacewalk.
    The missin will include many tasks. First f all, the three members will d a series f space science experiments (实验) and many necessary tests. And then, they will carry ut mre activities and d sme fixing wrk utside the space statin. The three astrnauts will wrk n bard Tiangng until late Octber, accrding t the CMSA.
    S far, Chinese astrnauts have successfully carried ut 15 spacewalks in all. On September 27, 2008, astrnaut Zhai Zhigang in Shenzhu-7 missin made histry as China’s first persn t take a spacewalk, which lasted abut 19 minutes.
    The Shenzhu-15 crew has achieved a milestne (里程碑) by having 4 spacewalks, marking the highest number f spacewalks by a single Chinese astrnaut crew.
    The Shenzhu-17 members cmpleted, fr the first time, the repair wrk t keep the equipment in gd cnditin during their secnd spacewalk, which lasted abut 8 hurs.
    36.What is the news mainly abut?
    A. Li Cng prvided supprt inside the space statin.
    B. The Shenzhu-17 crew started t carry ut new tasks.
    C. The Shenzhu-18 crew cmpleted the first spacewalk.
    D. Ye Guangfu wrked utside the space statin fr 8.5 hurs.
    37.What is the new recrd set by the Shenzhu-18 crew?
    A. The lngest single spacewalk.B. The mst difficult fixing tasks.
    C. The mst successful experiments.D. The highest number f spacewalks.
    38.What will the three members d in their missin accrding t the passage?
    A. Planting sme fruits.B. Giving lessns t students.
    C. Receiving educatin.D. Ding many necessary tests.
    39.Which f the fllwing is TRUE accrding t the last 3. paragraphs?
    A. The Shenzhu-17 crew has cmpleted 4 spacewalks in all.
    B. China has made great achievements in Space Technlgy s far.
    C. Zhai Zhigang made histry by taking a spacewalk fr 190 minutes.
    D. The Shenzhu-15 crew cmpleted the repair wrk fr the first time.
    40.Where can we read the article?
    A. In a nvel.B. In a newspaper.C. In a fashin magazine.D. In a film guide.
    三、完形填空
    With a birthday usually cmes a party, as well as a cake, presents and wishes frm friends. But beynd these, what des a birthday 1 mean?
    One year, I spent my birthday alne in a cmpletely new place. Calls and messages 2 in as usual. 3 , I was uncertain what t d. I had nwhere t g, nr did I knw anyne with whm I culd g ut and share the 4 f the event.
    At that mment, my mther called me, asking,“ What are yu 5 fr yur birthday?”
    “I’m nt sure, Mum. There’s 6 here,” I said in a lw vice.
    “Yu dn’t 7 need a lt f peple fr yur birthday. Just fllw yur heart and make this day yurs.” What Mum said made me feel less 8 .
    Then I picked up a bk and lst myself in it, with music n. I did exactly as my mther tld me and 9 “my wn day”. Unexpectedly, I gt cnnected with my inner self. It was a 10 but satisfying day. I realized fr the 11 time that I had fully grwn-frm the preschl child wh shared chclate with the whle class n my birthday t smene wh culd nw 12 it with myself.
    When I lay in bed that night, I remembered my mther’s wrds. “Yu came int ur lives this day,” she said. Her vice was filled with jy and 13 fr the cming f my life. And indeed, that is the true 14 f birthday celebratins—the valuable gift f life itself.
    I spent a birthday 15 a party. It made me realize the spirit f birthday itself.
    41.A. exactlyB. highlyC. cmpletelyD. nearly
    42.A. pushedB. pulledC. puredD. put
    43.A. OtherwiseB. HweverC. Mrever·D. Instead
    44.A. jyB. successC. secretD. luck
    45.A. readingB. searchingC. planningD. asking
    46.A. smeneB. everyneC. anyneD. n ne
    47.A. seldmB. alwaysC. smetimesD. never
    48.A. unhappyB. tiredC. impatientD. scared
    49.A. sharedB. rememberedC. enjyedD. recrded
    50.A. hpefulB. painfulC. stressfulD. peaceful
    51.A. firstB. secndC. thirdD. furth
    52.A. understandB. celebrateC. acceptD. discuss
    53.A. sadnessB. thanksC. messagesD. excuses
    54.A. signB. artC. meaningD. symbl
    55.A. atB. frC. exceptD. withut
    四、短文填空题
    56.We find it difficult t find true friends these days. A lt f peple tend t backstab (背后伤人). Sme make friends just t use them. Others prmise t be yur friends but they are never there when yu need them the mst. They appear nly when they need smething frm yu.
    Once yu find a friend wh is wrth keeping, make sure t take care f what yu have with that persn. Hw? Here are sme tips n hw t make friendship last frever:
    1. Call fr n reasn. Call just t say “Hi” r just t ask “What’s up?”. Yu dn’t need a huge r an imprtant reasn t call a friend. If yu can’t call, just send an e-mail. This wuld send a message that yu remember yur friends n a randm (随意的) time f the day.
    2. Knw when t say “I’m srry” and “thank yu”. Dn’t let pride get in the way, especially when yu make a mistake. The wrd “srry” already has saved a lt f friendships. Shw thanks fr the things, big r little, that yur friend des fr yu. Did she listen t yu when yu were cmplaining abut that physics exam? Did he ffer his shulders fr yu t cry n when yur byfriend brke yur heart? Say thank yu. It’s that easy.
    3. Dn’t say hurtful wrds. If yu have nthing gd t say, dn’t talk at all. Dn’t hurt yur friends’ feelings by saying hurtful wrds that, mst f the time, yu dn’t really mean. If yu’re a true friend, yu will be careful with yur wrds.
    4. Be hnest. Dn’t lie t friends. Trust is the base f true friendship. Write them a nte frm time t time. Als, try t be thughtful. Give simple gifts that will make their day.
    5. Knw hw t keep a secret and shw yur friends that they can depend n yu t be there whatever happens. If yu prmise t keep the secrets fr yur friends, just d it.
    6. Never be mean (小气的) with yur time. Spare sme time t see yur friends hwever busy yu are. Yu can always spare an hur r tw after schl r wrk t visit them.
    If yu are the type f persn wh knws hw t take care f friendship, yu definitely are a keeper!
    57.Peple believe that almst all children are brn clever kids. The prblem is hw t remain clever as they are grwing lder. ①_______ (care) will nt nly be bad fr their learning, but als fr their future life. Staying up t late usually makes students nt feel ②_______ (energy) in class. They always keep their wrries t ③_______ (they), and this causes their prblems t get even ④_______ (bad). And thers dn’t knw hw t deal with their prblems. Mst students think their teachers are strict ⑤_______ them at schl. They can’t get n well with their parents, either.
    My cusin bught a bk abut hw ⑥_______ (achieve) a balance between their study and play. He thinks this bk is f great value (价值) t him ⑦_______ it ffers a lt f practical advice n learning. The bk says when students study, great attentin shuld ⑧_______ (pay) t their lessns. It als says that students shuld devte much f their time t ⑨_______ (develp) their mral, intellectual, physical, aesthetics and labur (德智体美劳) educatin s that each f them can grw int ⑩_______ useful persn.
    Since then, everything has changed t my cusin. We hpe mre and mre students like my cusin will have success in their future.
    五、写作题
    58.在兴化创建全国文明城市之际,学校拟表彰一批“最美学生”。假设你叫Tm,你们班要推荐一名“最美学生”,你想推荐Sam。请根据表格内容,写一封100词左右的推荐信。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。
    Dear Mr Wang,
    I’m writing t recmmend Sam as the mst beautiful student. I think he has many strng qualities fr the award.
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    I think
    __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Yurs sincerely,
    Tm
    参考答案
    1.答案:A
    解析:考查数字计算。根据“the year f the Snake (1893).”可知,1893年为蛇年,每12年一个周期,故下一个蛇年为1893+12=1905年。故选A。
    2.答案:B
    解析:考查名词辨析。blue蓝色;sadness悲哀;red红色;heat热度;range橙色;jy愉快;green绿色;energy能量。根据“it represents pwer.”可知,代表力量的应该是红色,它是热量的颜色。故选B。
    3.答案:C
    解析:考查副词辨析。nearly几乎;mstly主要地;hardly几乎不;widely广泛地。根据“Many prducts made in China are very ppular in the US."可知,很多中国制造的产品在美国很受欢迎,因此美国人几乎不能避免买中国产品。故选C。
    4.答案:B
    解析:put up举起;stay up熬夜;give up放弃;turn up把声音调大。根据What did the dctr say just nw?(刚才医生怎么说?)可知,此处是说"刚才医生怎么说?"故选:B。
    5.答案:A
    解析:slve,动词,解答;prblem,名词,问题,困难。分析结构可知题干使用了have difficulty ding sth短语,表达干某事有困难。故选:A。
    6.答案:B
    解析:n在……上;in在……里、穿什么颜色的衣服。第一个空,表示牛仔裤穿在桑迪身上,用介词n。第二个空,由blue"蓝色"可知,in+颜色"穿什么颜色的衣服"。故选:B。
    7.答案:A
    解析:
    8.答案:C
    解析:考查副词辨析。s如此;very非常;t太;mre更。nt t…是固定搭配,意为“不论……都不过分”。根据We can't be…careful while crssing the street,可知“过马路时无论怎样小心都不为过”,故选C。
    9.答案:D
    解析:句意:快点,否则你会错过校车。“我知道,妈妈。我马上就准备好。But但是; and 和;s 所以; r或者,否则。所以选D。
    10.答案:D
    解析:考查固定搭配。句意:我认为这首音乐值得听。根据语境可知,此题考查固定句型be wrth ding sth,表示值得做某事。此句的含义是我认为这首曲子值得一听,所以排除A/B;又因为listen是不及物动词,其后跟宾语一定要加介词t。故选D。
    11.答案:B
    解析:根据"I never dubt "我从不怀疑,可知从句没有疑问,所以用that引导,宾语从句用陈述句语序。故选:B。
    12.答案:C
    解析:N way决不;Best wishes最美好的祝愿、祝福;Cheer up振作起来;Gd jb做得好。根据We failed in the singing cmpetitin. 我们唱歌比赛输了。Better times are waiting fr yu. 更好的时机在等着你.可知下文应该是鼓励的话。应该是Cheer up,故填:C。
    13.答案:A
    解析:考查词义辨析。as gd as和……一样好,等同于,简直;as well as也,还;as bad as和……一样坏;as lng as和……一样长,只要。根据“My cusin wears his glasses every day.”可知,表兄每天都戴着眼镜,没有眼镜,等同于盲人。故选A。
    14.答案:D
    解析:考查宾语从句的引导词及名词。根据“Is Tim advice is f him?"可知,be sure that“确保,肯定”,后接从句,疑问形式把be动词放到句首,be f great help“有用”为固定用法。故选D。
    15.答案:D
    解析:t wrk工作,是不定式;wrk with和她一起工作,是动词原形+介词;t wrk with her和她一起工作,是不定式;t wrk with和……一起工作,是不定式。根据Millie is quiet and mdest and easy….(米莉既安静又谦虚,……很轻松。)可知,此处是说"米莉既安静又谦虚,和她一起工作很轻松。"be+形容词+t d sth.做某事……。故选:C。
    16.答案:C
    解析:考查情景交际。Yu are right你是对的;Nt at all不客气;That’s nt the case事实并非如此;Exactly完全正确。根据“Sandy’s animal sign is the Sheep, t. But in fact, she gets angry easily.”可知,不是所有属羊的脾气都很好,That’s nt the case“事实并非如此”符合语境。故选C。
    17.答案:B
    解析:考查广告信息的理解。is designed by Jack由杰克设计;is almst new and in gd cnditin几乎是新的,而且状况良好;is nly suitable fr yunger players只适合年轻玩家;des nt wrk n the seller’s cmputer在卖家的电脑上不能运行。根据“Bught last mnth; Played nce--wrks perfectly”可知,这个篮球电脑游戏几乎是新的,而且运转良好。故选B。
    18.答案:D
    解析:本题主要考查 wuld rather 和 prefer 的区别。wuld rather 表示“宁愿;宁可”,常见用法为 wuld rather d sth. (than d sth.);prefer 表示“更喜欢”,常见用法为 prefer t d/ding sth./prefer sth.。第一空,空格之后紧跟着 its style,为名词,故应用 prefer,排除A、C项;第二空,空格之后紧跟的是 nt chse,为动词,而之前没有 t,故应用 wuld rather ,排除B项。 故正确答案为D。
    19.答案:A
    解析:第一句是一个条件状语从句,if 引导,主句用一般将来时,从句用一般现在时表示将来;第二句表示“但是没有人知道明天会不会下雨”,说明说话人也不知道明天是否下雨,因此要用一般将来时。确定答案: 综上所述,空格处应分别填入 desn't rain 和 will rain。
    20.答案:C
    解析:that I can finish my wrk by then我在那时能完成我的工作,是一般现在时,是陈述句语序;if can I finish the wrk by then我是否能在那时完成我的工作,是一般现在时,是疑问句语序;if I can finish the wrk by then我是否能在那时完成我的工作,是一般现在时,是陈述句语序;whether I culd finish the wrk by then我是否能在那时完成我的工作,是一般过去时,是陈述句语序。根据Culd yu cme t my party tmrrw?(你明天能来参加我的聚会吗?)可知,此处是说"哦,我不知道我是否能在那时完成我的工作。"答语是宾语从句,从句要用陈述句语序,所以排除选项B。宾语从句主句是一般现在时,从句也用一般现在时。故选:C。
    21.答案:C
    解析:根据文中July 2--July 8,2024 (24年7月2日至7月8日)可知,夏令营24年7月8日结束,故选C。
    22.答案:B
    解析:根据文中What yur children can d at Day Camp:中Fr children aged 13-16 Play sprts,make special prjects and take field trips.(适用于13-16岁的儿童 进行体育活动,制定特殊项目,并进行实地考察。)可知,如果你15岁,你可以参加体育活动,故选B。
    23.答案:A
    解析:根据文中最后一段Fr mre infrmatin,click (如需更多信息,请点击)可知,你通过访问网站找到更多关于营地的信息,故选A。
    24.答案:D
    解析:根据文中July 2--July 8,2024 (24年7月2日至7月8日)和¥30 per day per child(每位儿童每天30元)可知,如果格林的双胞胎儿子想参加夏令营,他应该付420(7×30×2=420)元,故选D。
    25.答案:A
    解析:根据文中If yu want t apply fr the camp,yu have t:Pay in full.(如果你想申请营地,你必须:全额支付。)可知,这与A选项"每个孩子都必须全额支付费用。"描述相符,A项是正确的,故选A。
    26.答案:C
    解析:细节理解题。根据He handed in his resignatin letter t the bss and cmplained that the bss did nt value hard-wrking wrkers.他把辞职信交给老板并且抱怨老板不重视工作努力的员工。"可知Bb给老板写辞职信的原因是他认为老板不重视他。故选C。
    27.答案:B
    解析:细节理解题。根据but in rder t help Bb t realize the difference between him and Jackie,the bss asked Bb t d the fllwing.但是为了帮助汤姆认识到他和约翰逊之间的区别,老板要求汤姆做以下事情。可知老板要Bb去市场的目的是为了让他明白他和Jackie的区别。故选B。
    28.答案:C
    解析:词义理解题。根据My dear friends,yu knw,a mre successful persn is mre careful,thinks mre and understands in depth.我亲爱的朋友,你知道一个更成功的人会更加仔细、思考的更多、理解的……可推知indepth为深入地。故选C。
    29.答案:A
    解析:细节理解题。根据Bb realized the difference between himself and Jackie.He decided nt t leave but t learn frm Jackie .可知,Bb意识到他自己和Jackie的区别,他决定不辞职向Jackie学习,可知当汤姆意识到他们之间的区别时,他决定向约翰逊学习。故选A。
    30.答案:B
    解析:主旨大意题。根据Fr the same matter,he sees several years ahead,while yu see nly tmrrw.The difference between a year and a day is 365 times,s hw culd yu win?Hw far d yu think yu have seen ahead in yur life?同样的事情,他预见未来几年,而你只看到明天,一年的差别就是365倍,所以你如何能赢?你认为你预见了你生命中多远的事情?可知作者建议大家看到多一些、远一些。故选B。
    31.答案:C
    解析:细节理解题。根据第一段I wndered why she challenged herself such a thing at this age."I always dreamed f having a cllege educatin,and nw I'm getting ne.(我想知道她为什么在这个年龄挑战自己。"我一直梦想接受大学教育,现在我终于如愿以偿了。")可知,Rse要挑战自己在这么"年轻"的年纪上大学是因为她想实现她的梦想。故选:C。
    32.答案:D
    解析:推理判断题。根据第一段hwever,she impressed me with her humur and dream.(然而,她的幽默和梦想给我留下了深刻的印象。)和She said,"Hi,handsme!I'm Rse.I'm 87 years ld.Can I give yu a hug?"I laughed,"Of curse!Why are yu in cllege at such a yung age?"I asked.She jkingly replied,"I'm here t meet a rich husband,get married(结婚),have children and then travel arund.""Are yu serius?"I asked.(她说:"嗨,帅哥!我是Rse。我已经87岁了。我能抱抱你吗?"我笑着,"当然!为什么这么年轻就上大学?"我问。她开玩笑地回答说:"我是来找个有钱的老公,结婚,生孩子,然后到处旅游。""你是认真的吗?"我问。)可知,说明老太太勤奋、幽默、勇敢,故根据文章,选项D"英俊的"不能描述这位老太太。故选:D。
    33.答案:B
    解析:细节理解题。根据第一段hwever,she impressed me with her humur and dream.(然而,她的幽默和梦想给我留下了深刻的印象。)和She said,"Hi,handsme!I'm Rse.I'm 87 years ld.Can I give yu a hug?"I laughed,"Of curse!Why are yu in cllege at such a yung age?"I asked.She jkingly replied,"I'm here t meet a rich husband,get married(结婚),have children and then travel arund.""Are yu serius?"I asked.(她说:"嗨,帅哥!我是Rse。我已经87岁了。我能抱抱你吗?"我笑着,"当然!为什么这么年轻就上大学?"我问。她开玩笑地回答说:"我是来找个有钱的老公,结婚,生孩子,然后到处旅游。""你是认真的吗?"我问。);第三段We als learnt a lt frm her speech.At the end f the term,we invited Rse t speak at a meeting.(我们也从她的演讲中学到了很多。在期末,我们邀请Rse在一次会议上发言。)和第五段At the year's end,Rse finished the cllege educatin she had begun all thse years ag.One week later,Rse died peacefully in her sleep.(年底,Rse完成了她多年前开始的大学教育。一周后,Rse在睡梦中平静地死去。)可知,下列事件的正确顺序是:d.Rse向作者做了自我介绍;a.Rse解释了她上大学的原因;b.Rse做了一个鼓舞人心的演讲;c.Rse大学毕业了;e.Rse在睡梦中死去。故选:B。
    34.答案:B
    解析:细节理解题。根据第三段We'll never frget what she tld us."We d nt stp playing because we are ld;we grw ld because we stp playing.There are nly a few secrets f staying yung.Yu have t laugh and find humr every day.Yu've gt t have a dream.When yu lse yur dreams,yu die."she said.(我们永远不会忘记她告诉我们的话。"我们不会因为老了就不玩了;我们变老是因为我们不再玩耍。保持年轻的秘诀只有几个。你每天都要笑,要找幽默。你必须有一个梦想。当你失去了梦想,你就死了。"她说。)可知,我们能从Rse的演讲中学到:梦想可以帮助人们保持年轻。故选:B。
    35.答案:A
    解析:篇章结构题。根据第一段讲述开学第一天,老师鼓励我们认识新朋友,一位87岁的老太太Rse主动和我打招呼并开玩笑说她想在大学里找到富有的丈夫结婚生子后去旅行;第二段、三段、四段讲述和Rse的相处以及从她身上学到的东西;第五段讲述年末,Rse完成了她多年前开始的大学学业,一周后安详离世,故选项A为文章的结构,为总分总关系。故选:A。
    36.答案:C
    解析:主旨大意题。阅读全文并根据第一段“The Shenzhu-18crew(全体工作人员)cmpleted the first spacewalk f their missin (任务) at 6:58 p.m.(Beijing Time) n Tuesday, accrding t the CMSA”可知,新闻主要介绍了神舟18号机组人员完成了首次太空行走任务。故选C。
    37.答案:A
    解析:细节理解题。根据第三段“The Shenzhu-18 crew has set a new recrd fr the lngest single spacewalk by Chinese astrnauts.”可知,神舟18号机组人员创造了中国航天员单次太空行走时间最长的新纪录。故选A。
    38.答案:D
    解析:细节理解题。根据第五段“First f all, the three members will d a series f space science experiments (实验) and many necessary tests.”可知,三名成员将进行一系列空间科学实验和许多必要的测试。故选D。
    39.答案:B
    解析:主旨大意题。阅读最后三段并根据“S far, Chinese astrnauts have successfully carried ut 15 spacewalks in all.”可知,最后三段主要讲述了中国在太空技术方面已经取得了很大的成就,故选B。
    40.答案:B
    解析:推理判断题。本文是一则关于太空行走的新闻,同时介绍了中国在太空技术方面已经取得的成就,应该是来自报纸。故选B。
    41.答案:A
    解析:考查副词。句意:除此之外,生日到底意味着什么?exactly确切地;highly高度地;cmpletely完全地;nearly几乎。根据"With a birthday usually cmes a party,as well as a cake,presents and wishes frm "(过生日通常会有一个聚会,还有蛋糕、礼物和朋友们的祝福。)可知,此处询问生日真正的意义。故选A。
    42.答案:C
    解析:考查动词。句意:电话和信息像往常一样涌来。pushed推;pulled拉;pured接踵而至;put放。根据"Calls and as usual"(电话和信息像往常一样涌来)可知,电话和短信像以前一样接踵而来。故选C。
    43.答案:B
    解析:考查副词。句意:然而,我不确定要做什么。Otherwise否则;Hwever然而;Mrever此外;Instead相反。根据"Calls and as was uncertain what t d."(电话和信息像往常一样涌来。然而,我不确定要做什么。)可知,前后之间是转折关系,所以用Hwever。故选B。
    44.答案:A
    解析:考查名词。句意:我无处可去,也不知道有谁可以和我一起出去分享生日的快乐。jy快乐;success成功;secret秘密;luck运气。根据"I spent my birthday alne in a cmpletely new place"(我一个人在一个全新的地方度过了我的生日)可知,我在一个完全陌生的地方独自度过生日,无人可以分享我的快乐。故选A。
    45.答案:C
    解析:考查动名词。句意:你打算生日做什么?reading阅读;searching搜索;planning计划;asking问。根据"I'm nt sure,Mum.There's..."(我不确定,妈妈。)可知此处是妈妈询问作者打算去做什么。故选C。
    46.答案:D
    解析:考查代词。句意:这里没有人。smene某人;everyne每个人;anyne任何人;n ne没人。根据下文"Yu dn' a lt f peple fr yur birthday."(你的生日并不总是需要很多人。)可知,过生日不一定总是需要很多人一起庆祝。作者强调此处没有人和他一起过生日。故选D。
    47.答案:B
    解析:考查副词。句意:你的生日并不总是需要很多人。seldm很少;always总是;smetimes有时;never从不。根据"There's n ne here"(这里一个人也没有)可知,这里没有人陪作者过生日,以前都是很多人一起过的,所以应是说不总是需要这么多人。故选B。
    48.答案:A
    解析:考查形容词。句意:妈妈说的话让我没有那么不开心。unhappy不开心的;tired疲倦的;impatient没有耐心的;scared害怕的。根据"less..."可知,作者在听了妈妈的话后没有那么不开心了。故选A。
    49.答案:C
    解析:考查动词。句意:我按照妈妈说的去做,享受我自己的一天。shared分享;remembered记住;enjyed享受;recrded记录。根据"Just fllw yur heart and make this day yurs."(只要跟随你的内心,让今天成为你的。)可知,只要跟随你的心,让这一天属于你,作者享受自己独处的一天。故选C。
    50.答案:D
    解析:考查形容词。句意:这是平静但令人满意的一天。hpeful充满希望的;painful痛苦的;stressful有压力的;peaceful平静的。根据" satisfying day"(但令人满意的一天)可知,这是平静但令人满意的一天。故选D。
    51.答案:A
    解析:考查序数词。句意:我第一次意识到,我已经从那个在生日那天和全班分享巧克力的学龄前儿童,完全成长为现在可以和自己一起庆祝生日的人了。first第一;secnd第二;third第三;furth第四。根据" that I had fully grwn-frm the preschl"(从幼儿园开始,我已经完全长大了)可知,作者是第一次自己过生日。故选A。
    52.答案:B
    解析:考查动词。句意:我第一次意识到,我已经从那个在生日那天和全班分享巧克力的学龄前儿童,完全成长为现在可以和自己一起庆祝生日的人了。understand理解;celebrate庆祝;accept接受;discuss讨论。根据"Unexpectedly,I gt cnnected with my inner self."(出乎意料的是,我与内心的自己建立了联系。)可知,作者找到了连接自己内心的途径,学会了自己庆祝生日。故选B。
    53.答案:B
    解析:考查名词。句意:她的声音充满了喜悦,感谢我的到来。sadness悲伤;thanks感谢;messages信息;excuses原谅。根据"Her vice was filled with jy and..."(她的声音充满了喜悦)可知,此处应是表示积极的名词。故选B。
    54.答案:C
    解析:考查名词。句意:这才是庆祝生日的真正意义 ——生命本身就是宝贵的礼物。sign符号;art艺术;meaning 意义;symbl标志。根据"the valuable gift f life itself"(生命本身的宝贵礼物)可知,此处表示生命的意义。故选C。
    55.答案:D
    解析:考查介词。句意:我度过了一个没有派对的生日。at在;fr为了;except除了;withut没有。根据"I spent my birthday alne in a cmpletely new place"(我一个人在一个全新的地方度过了我的生日)可知,作者在一个陌生的地方过生日,是没有派对的。故选D。
    56.答案:①Reasns②tls③need④keeping⑤remember⑥thanks⑦avid⑧hnest⑨prmising⑩generus
    解析:①段落大意题。根据第一段We find it difficult t find true friends these days.A lt f peple tend t backstab(背后伤人).Sme make friends just t use them.(我们发现如今很难找到真正的朋友。很多人都喜欢背后伤人,有些人交朋友只是为了利用他们。)可知此处介绍很难找到真正的朋友的原因。小标题首字母大写。故填Reasns。
    ②细节理解题。根据第一段A lt f peple tend t backstab(背后伤人).Sme make friends just t use them.(很多人都喜欢背后伤人,有些人交朋友只是为了利用他们。)可知有些人把朋友当作工具,此处用名词复数表示泛指。故填tls。
    ③细节理解题。根据第一段Others prmise t be yur friends but they are never there when yu need them the mst.They appear nly when they need smething frm yu.(其他人承诺做你的朋友,但在你最需要他们的时候,他们却从不出现。他们只有在需要你提供帮助时才会出现。)可知有些人在你需要帮助的时候从不出现。in need需要,固定短语。故填need。
    ④段落大意题。根据第二段Here are sme tips n hw t make friendship last frever(以下是一些如何让友谊天长地久的秘诀)可知此处介绍维持友谊的秘诀。f是介词,后面需用动名词。故填keeping。
    ⑤细节理解题。根据第三段This wuld send a message that yu remember yur friends n a randm(随意的) time f the day.(这将传递一个信息:你在一天中的某个时间还记得你的朋友。)可知这样做是告诉朋友你记得这个朋友。故填remember。
    ⑥细节理解题。根据第四段Shw thanks fr the things,big r little,that yur friend des fr yu.(对朋友为你做的大大小小的事情表示感谢。)可知要对朋友为你做的事情表示感谢。故填thanks。
    ⑦细节理解题。根据第五段Dn't hurt yur friends' feelings by saying hurtful wrds that,mst f the time,yu dn't really mean.(不要说一些伤人的话来伤害朋友的感情,在大多数情况下,这些话并不是你的真心话。)可知说话要小心,以避免伤害朋友的感情。avid ding避免做,固定短语。故填avid。
    ⑧细节理解题。根据第六段Be hnest.Dn't lie t friends.(诚实。不要对朋友撒谎。)可知要对朋友诚实。故填hnest。
    ⑨细节理解题。根据第七段If yu prmise t keep the secrets fr yur friends,just d it.(如果你答应为你的朋友保守秘密,那就去做吧。)可知通过向朋友承诺保守秘密来表示自己的真诚。by ding通过做,固定短语。故填prmising。
    ⑩细节理解题。根据第八段Never be mean(小气的) with yur time.(永远不要吝惜你的时间。)可知即使你很忙,也要善于利用时间,花些时间拜访你的朋友。generus慷慨大方的,形容词,符合题意。故填generus。
    57.答案:①Carelessness②energetic③themselves④wrse⑤with⑥t achieve⑦because⑧be paid⑨develping⑩a
    解析:本文主要讲述了如何让孩子们保持聪明,以及在成长过程中保持聪明的问题。
    ①句意:粗心大意不仅不利于他们的学习,也不利于他们未来的生活。根据文中“ nt nly be bad fr their learning, but als fr their future life.”及提示词可知,此处指的是粗心大意会导致一些关于学习和生活上的坏的结果。care“关心”,其名词形式carelessness“粗心大意”,符合语境,位于句首,首字母应大写。故填Carelessness。
    ②句意:熬夜通常会让学生在课堂上感觉不到活力。根据文中“Staying up t late usually makes students nt class.”及提示词可知,此处指的是熬夜会使得学生在课堂上没有活力,energy“精力”,其形容词“energetic”,作feel的表语,符合语境。故填energetic。
    ③句意:他们总是把烦恼留给自己,这导致他们的问题变得更糟。根据文中“They always keep their wrries this causes their prblems t get even...”及提示词可知,此处指的是学生们总是把这些烦恼留给他们自己,they“他们”,句子中主语和宾语为同一个,应用反身代词作宾语,themselves“他们自己”,符合语境。故填themselves。
    ④句意:他们总是把烦恼留给自己,这导致他们的问题变得更糟。根据文中“They always keep their wrries this causes their prblems t get even...”及提示词可知,此处指的是情况会越来越糟糕,even后一般跟形容词比较级,bad“糟糕的”,其比较级形式“wrse”,符合语境。故填wrse。
    ⑤句意:大多数学生认为他们的老师在学校对他们很严格。根据文中“Mst students think their teachers are at schl.”可知,此处指的是老师对学生很严格,be strict with“对……严格”,固定短语,符合语境。故填with。
    ⑥句意:我堂兄买了一本关于如何在学习和娱乐之间取得平衡的书。根据文中“My cusin bught a bk abut balance between their study and play.”及提示词可知,此处指的是如何去实现平衡,特殊疑问词hw+t d不定式了,意为如何去做,符合语境。故填t achieve。
    ⑦句意:他认为这本书对他很有价值,因为它提供了很多实用的学习建议。根据文中“He thinks this bk is f great value t ffers a lt f practical advice n learning.”可知,此处指的是书有价值是因为提供了建议。空处前后两个句子之间为因果关系,because“因为”,在此引导原因状语从句。故填because。
    ⑧句意:这本书说,当学生学习时,应该非常注意他们的功课。根据文中“He thinks this bk is f great value t ffers a lt f practical advice n learning.”及提示词可知,此处指的是学生的注意力应该被集中在他们的学习上。主语attentin“注意”,与谓语动词“pay”之间为变动关系,句子语态为被动语态,空前有情态动词shuld,其结构为:情态动词shuld+be dne。pay“支付”,其过去分词形式为paid。故填be paid。
    ⑨句意:它还说,学生应该把大部分时间花在发展他们的道德、智力、身体、美学和劳动教育上,这样他们每个人都能成长为有用的人。根据文中“It als says that students shuld devte much f their time mral, intellectual, physical, aesthetics and labur educatin s that each f them can grw persn.”及提示词可知,此处指的是把大部分时间致力于全面发展上,devte t ding sth“致力于……”,固定短语,符合语境。故填develping.
    ⑩句意:它还说,学生应该把大部分时间花在发展他们的道德、智力、身体、美学和劳动教育上,这样他们每个人都能成长为有用的人。根据文中“It als says that students shuld devte much f their time mral, intellectual, physical, aesthetics and labur educatin s that each f them can grw persn.”可知,此处指的是成为一个有用的人,泛指一个人,应用不定冠词,空后useful“有用的”,辅音音素开头,应用不定冠词a。故填a。
    58.答案:
    Dear Mr. Wang,
    I’m writing t recmmend Sam as the mst beautiful student. I think he has many strng qualities fr the award.
    Sam is very cnfident. He is nt afraid f making a speech in frnt f many peple. He is hard-wrking. He always wrks hard t high standards. Sam is als rganized. He never frgets the things he needs t d. He is very helpful t. He will help us with ur lessns if we are absent frm schl. He likes t help ther students by using clrs. Fr example, when peple feel sad, he advises them t wear range because the clr can cheer them up. Mrever, Sam is very mdest, he never shws ff.
    I think Sam is the mst suitable persn t be the mst beautiful student. I hpe that yu agree with me.
    Yurs sincerely,
    Tm
    解析:[总体分析]
    ①题材:本文是一篇书信作文;
    ②时态:时态为“一般现在时”;
    ③提示:写作要求已经给出,考生应注意不要遗漏,注意大小写,适当添加细节。
    [写作步骤]
    ①第一步,开篇点题,引出下文;
    ②第二步,具体阐述Sam为什么能胜任“最美学生”;
    ③第三步,期待肯定。
    [亮点词汇]
    ①is nt afraid f不害怕做某事
    ②are absent frm 缺席
    [高分句型]I think Sam is the mst suitable persn t be the mst beautiful student.(宾语从句)
    Prgram infrmatin
    July 2—July 8, 2024 | 7 a.m.—6 p.m.
    Registratin (登记) infrmatin
    Online: June 20—June 30, 2024
    Title
    Hw t treat yur friendship in a right way
    ①_______ fr being difficult t find true friends
    ●Sme will backstab r treat friends as ②_______.
    ●Sme never help yu when yu are in ③_______ but als takes smething frm yu.
    Ways f ④_______ friendship
    ●Call fr n reasn r just send an email t yur friends t shw that yu ⑤_______ them any time.
    ●Say srry when yu are wrng and express ⑥_______ fr his help in right time.
    ●Be careful with yur wrds t ⑦_______ hurting yur friends’ feelings.
    ●Be ⑧_______ and thughtful. Care abut friends with simple gifts.
    ●Shw yu are lyal (忠诚的) by ⑨_______ t keep yur friends’ secrets.
    ●Be ⑩_______ with yur time and spend sme time visiting yur friends even if yu are very busy.
    Sam
    Persnalities
    Cnfident
    be nt afraid f …;
    Hard-wrking
    high standards;
    Well-rganized

    Helpful
    like t help thers by using clrs, fr example,



    相关试卷

    2023-2024学年江苏省泰州市兴化市九年级(上)期末英语试卷: 这是一份2023-2024学年江苏省泰州市兴化市九年级(上)期末英语试卷,共10页。

    2023-2024学年江苏省泰州市兴化市七年级(上)期末英语试卷: 这是一份2023-2024学年江苏省泰州市兴化市七年级(上)期末英语试卷,共10页。

    2024年江苏省泰州市兴化市中考英语一模试卷: 这是一份2024年江苏省泰州市兴化市中考英语一模试卷,共10页。

    英语朗读宝

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map