|试卷下载
终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    新教材2023年高中英语Unit2HealthyLifestyleSectionⅡLearningAboutLanguage课后训练新人教版选择性必修第三册
    立即下载
    加入资料篮
    新教材2023年高中英语Unit2HealthyLifestyleSectionⅡLearningAboutLanguage课后训练新人教版选择性必修第三册01
    新教材2023年高中英语Unit2HealthyLifestyleSectionⅡLearningAboutLanguage课后训练新人教版选择性必修第三册02
    还剩3页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    英语选择性必修 第三册Unit 2 Healthy Lifestyle课时作业

    展开
    这是一份英语选择性必修 第三册Unit 2 Healthy Lifestyle课时作业,共5页。试卷主要包含了单句语法填空,完成句子,阅读理解,完形填空,语篇填空等内容,欢迎下载使用。

    SectionⅡ LearningAboutLanguage
    课后·训练提升
    一、单句语法填空
    1.Beethoven is the best-known        (compose) of classical music.His music is very touching. 
    答案:composer
    2.Keep       mind that no single technology can solve your business issues. 
    答案:in
    3.True        (liberate) isn’t just more time off but higher efficiency. 
    答案:liberation
    4.Why don’t you shave       that beard and get a haircut? 
    答案:off
    5.It will be hard to work today—       (special) when it’s so warm and sunny outside. 
    答案:specially
    6.I often grow impatient when I want to be       control of a situation. 
    答案:in
    7.He has been an IT        (consult) for many years. 
    答案:consultant
    8.How to complete this project and where to collect the necessary fund               (discuss) at the conference now. 
    答案:are being discussed
    9.Mr Smith couldn’t put up with            (disturb) by the noises from the cars downstairs while writing,so he called the police. 
    答案:being disturbed
    10.It’s harmful          (skip) your breakfast every morning. 
    答案:to skip
    二、完成句子
    1.每个人都知道做早操有益于我们的健康。
    Everyone knows                         . 
    答案:it is helpful for our health to do morning exercises
    2.能够在这所大学里与你们大家相聚,我感到莫大的荣幸。
    It is such an honour                                . 
    答案:to be here with all of you at this university
    3.我从工作场所走到那儿花了半小时的时间。
    It took me half an hour                         . 
    答案:to walk there from my workplace
    4.父亲批评了我并告诉我捉弄别人是错误的。
    Father criticised me and told me                         . 
    答案:it’s wrong to play tricks on other people
    5.一小时之内完成这项任务对我们来说真的有点难。
    It is really difficult for us                      . 
    答案:to finish the task in an hour
    三、阅读理解
    Behaviours such as smoking,poor eating habits,and physical inactivity(静止) greatly increase a child’s risk of getting cancer in adulthood.For many kids,these and other harmful habits are already well established by the age of 13.In America,almost two-thirds of cancers could be prevented if these behaviours never started.The earlier children learn how to prevent illness,the healthier they will be.The ways to make healthy decisions are learned during childhood.It’s far more important to practice a good habit from the beginning than it is to quit an unhealthy one!
    School health isn’t just about what’s taught in the classroom.It’s about creating policies and programmes that increase healthful living.It’s about forcing healthy habits every day and every year when kids are in school.Children’s health and education are harmed by risky behaviours such as using tobacco and drugs,failure to use seat belts,carrying weapons,lack of physical activity,and poor diet.A good school health programme includes:
    Health education in the classroom.
    Healthy choices in the school cafeteria(自助餐厅) and vending(自动销售) machines.
    Physical education that promotes regular exercise,heart fitness,and sun safety.
    Family and community involvement.
    1.What is the passage mainly about?
    A.School health.     B.Less acting.
    C.Eating habits. D.Growing.
    答案:A
    解析:主旨大意题。从整篇文章来看,本文主要介绍了学校的健康教育问题。
    2.What does the underlined word “quit” mean in the first paragraph?
    A.Convince. B.Start.
    C.Get rid of. D.Enrich.
    答案:C
    解析:词义猜测题。由词后的“anunhealthyone”可以推断出对于不健康的习惯应该是“摆脱”。
    3.In a good school health programme,    should be included. 
    A.no health education given in the classroom
    B.less exercise
    C.parents’ care
    D.more drugs
    答案:C
    解析:推理判断题。从第二段中的“Agoodschoolhealthprogrammeincludes...”及最后一段“Familyandcommunityinvolvement.”看出父母的参与也是其中一部分。involvement“参与”。
    四、完形填空
    Meals on Wheels delivery service is for those facing life-threatening illnesses like Borden did back in 2012.She had just finished a Master’s programme in  1  when she was diagnosed (诊断)with cancer called Invasive Ductal Carcinoma.Soon,her mother was diagnosed with cancer.Borden moved to Grand Rapids,Michigan to take care of herself while  2  her mother. 
    “It’s a  3  time in your life when you have great need for nutrition but you can’t provide healthy  4  for yourself,” Borden said.“Having a Master’s in Nutrition,I knew how  5  nourishment was during my cancer treatment and recovery.” 
    She started Revive and Thrive while going through treatment, 6  out to local hospitals and kitchens to get the organisation off the ground.Soon she was  7  meals for patients referred to her by social workers,nurses and doctors in the area. 
    She  8  each patient to get a sense of what their nutrition needs are and how long they’ll need help.Then,she gets to  9 . 
    “Serving meals to patients is equally important as teaching them to cook healthy foods,to  10  job skills,life skills and the joy of being able to  11  others in their community,”Borden said. 
    She works with a head chef who  12  the nutrient-rich meals and makes sure each meal contains the essential vitamins and proteins that a person fighting a life-threatening illness  13 . 
    “When you’re  14  and dealing with cancer by yourself,it can cause you more depression.Knowing somebody cares about what you eat is  15 ,” she said. 
    1.A.medicine B.education
    C.economics D.nutrition
    答案:D
    解析:根据下文的HavingaMaster’sinNutrition可知Borden是学营养学的。medicine“药物”;education“教育”;economics“经济”;nutrition“营养”。故选D项。
    2.A.nursing B.teaching
    C.guiding D.training
    答案:A
    解析:根据上文的“Soon,hermotherwasdiagnosedwithcancer.”可知她的妈妈也生病了,故此处用“照顾”,nurse和takecareof是同义词复现。nurse“照顾”;teach“教”;guide“指导”;train“训练”。故选A项。
    3.A.dangerous B.hard
    C.common D.valuable
    答案:B
    解析:根据上文的“Soon,hermotherwasdiagnosedwithcancer.”可知此处用“艰难日子”符合语境。dangerous“危险的”;hard“艰难的”;common“常见的”;valuable“珍贵的”。故选B项。
    4.A.lifestyles B.spirit
    C.meals D.sleep
    答案:C
    解析:根据下文的“Soonshewas   mealsforpatientsreferredtoherbysocialworkers,nursesanddoctorsinthearea.”可知此处用“饮食”符合语境。meal是原词复现。lifestyle“生活方式”;spirit“精神”;meal“餐”;sleep“睡眠”。故选C项。 
    5.A.rare B.adequate
    C.comfortable D.important
    答案:D
    解析:结合常识可知,营养物质对于病人来说很重要。rare“稀少的”;adequate“充足的”;comfortable“舒适的”;important“重要的”。故选D项。
    6.A.going B.calling
    C.reaching D.speaking
    答案:C
    解析:句意:她在治疗期间启动了ReviveandThrive,求助于当地的医院和餐厅,让组织发展起来。结合句意可知,此处考查短语reachoutto“联系”。故选C项。
    7.A.enjoying B.preparing
    C.checking D.comparing
    答案:B
    解析:结合上下文可知,Borden成立的ReviveandThrive就是为病人准备健康饮食的组织。enjoy“享受”;prepare“准备”;check“检查”;compare“比较”。故选B项。
    8.A.tells B.cures
    C.exams D.meets
    答案:D
    解析:句意:她亲自和每位病人见面,了解她们需要的营养物质,以及需要多长时间的帮助。tell“告诉”;cure“治愈”;exam“检查”;meet“见面”。结合句意可知,此处是指Borden去和每个病人见面了解他们所需营养的情况。故选D项。
    9.A.rest B.work
    C.school D.bed
    答案:B
    解析:句意:然后她开始工作。rest“休息”;work“工作”;school“学校”;bed“床”。结合上下文可知,此处是指Borden了解了病人的需求后,开始营养餐的准备工作。故选B项。
    10.A.learn B.show
    C.require D.test
    答案:A
    解析:结合句意可知,此处是指学会生活和工作技能。learn“学习”;show“展示”;require“要求”;test“测试”。故选A项。
    11.A.judge B.serve
    C.gather D.relax
    答案:B
    解析:根据上文“Servingmealstopatientsisequallyimportantasteachingthemtocookhealthyfoods”可知此处用“服务”符合语境,serve是原词复现。judge“判断”;serve“服务”;gather“收集”;relax“放松”。故选B项。
    12.A.eats B.expects
    C.creates D.proves
    答案:C
    解析:结合句意可知,主厨的任务是开发和制作营养餐。eat“吃”;expect“期待”;create“创造”;prove“证明”。故选C项。
    13.A.needs B.makes
    C.shares D.provides
    答案:A
    解析:结合句意可知,此处是指抗击疾病所需的营养物质。need“需要”;make“制作”;share“分享”;provide“提供”。故选A项。
    14.A.alone B.wise
    C.cold D.free
    答案:A
    解析:根据byyourself可知此处用“独自的”符合语境。句意:她说:“当你一个人独自抗击癌症时,你会更加沮丧。知道有人关心你的饮食是鼓舞人心的。”alone“独自”;wise“明智的”;cold“冷的”;free“免费的”。故选A项。
    15.A.interesting B.amusing
    C.amazing D.inspiring
    答案:D
    解析:结合上下文可知,此处是指病人知道有人关心自己的饮食会让他们受到鼓舞、精神振作。interesting“有趣的”;amusing“令人开心的”;amazing“令人吃惊的”;inspiring“鼓舞人心的”。故选D项。
    五、语篇填空
    As we all know,we are what we eat.That’s because what we eat every day has 1.      great effect on our health.Therefore,we should make every effort 2.            (change) our bad eating habits.Although baked or fried foods may be 3.     (taste),eating too much of them will 4.      (probable) result in some illnesses.5.       ,some food that costs us a great deal of money is not healthy. 
    Compared with people in the West,Chinese people used to eat more grain and vegetables,but 6.     (little) meat,which is a good eating habit.However,things are quite different now.With the rapid economic 7.      (grow) of our country,we now also eat a lot of food that is high in sugar and fat.We 8.          (run) the risk of eating out without considering the balance of our diet. 
    The food we choose affects our health,so we must keep 9.      mind that the food we choose should give 10.      (we) the nutrients we need. 
    答案:1.a 2.to change 3.tasty 4.probably 5.Besides/Moreover/Furthermore 6.less 7.growth 8.are running
    9.in 10.us
    相关试卷

    高中英语人教版 (2019)选择性必修 第三册Unit 2 Healthy Lifestyle练习: 这是一份高中英语人教版 (2019)选择性必修 第三册Unit 2 Healthy Lifestyle练习,共10页。试卷主要包含了语言基础训练,培优提升训练等内容,欢迎下载使用。

    英语Unit 2 Healthy Lifestyle综合训练题: 这是一份英语Unit 2 Healthy Lifestyle综合训练题,共5页。试卷主要包含了单句语法填空,完成句子,阅读理解,完形填空,语篇填空等内容,欢迎下载使用。

    高中英语Unit 5 Poems课后练习题: 这是一份高中英语Unit 5 Poems课后练习题,共5页。试卷主要包含了单词拼写,句型转换,阅读理解,完形填空等内容,欢迎下载使用。

    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        即将下载

        新教材2023年高中英语Unit2HealthyLifestyleSectionⅡLearningAboutLanguage课后训练新人教版选择性必修第三册
        该资料来自成套资源,打包下载更省心 该专辑正在参与特惠活动,低至4折起
        [共10份]
        浏览全套
          立即下载(共1份)
          返回
          顶部
          Baidu
          map