终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件+学案+作业含答案

    立即下载
    加入资料篮
    资料中包含下列文件,点击文件名可预览资料内容
    • 课件
      北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件.ppt
    • 练习
      北师大版高中英语必修第一册课时分层作业3SectionⅢReading&Writing含答案.doc
    • 学案
      北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing学案.doc
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第1页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第2页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第3页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第4页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第5页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第6页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第7页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件第8页
    北师大版高中英语必修第一册课时分层作业3SectionⅢReading&Writing含答案第1页
    北师大版高中英语必修第一册课时分层作业3SectionⅢReading&Writing含答案第2页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing学案第1页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing学案第2页
    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing学案第3页
    还剩52页未读, 继续阅读
    下载需要20学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件+学案+作业含答案

    展开

    这是一份北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReading&Writing课件+学案+作业含答案,文件包含北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReadingWriting课件ppt、北师大版高中英语必修第一册UNIT1SectionⅢReadingWriting学案doc、北师大版高中英语必修第一册课时分层作业3SectionⅢReadingWriting含答案doc等3份课件配套教学资源,其中PPT共60页, 欢迎下载使用。
    课时分层作业() .阅读理解AWhen my students ask me why I live in a tiny housethey ask it in light of all the sacrifices(牺牲) I am making.They know that I have moved from a large apartment in the city to a small custom­built home on wheels in the backyard woods.They know I forego running waterInternet connectionsewage(下水道)and reliable phone reception.Howeverit was possible for me to be truly happy while living with very few material things.My body responded wellin healthfitness and moodto a schedule more consistent(一致的)with the natural day and night cycle.Observing the daily sunsethosting friends for days at a timereadingwriting letters to my families and friends and exploring natural wonders in my spare time all were free and invaluable experiences.What was necessary to my survival proved to be a rather short listhealthy foodclean and drinkable waterheat sourceweather­protecting shelterweather­suitable clothingequally important friends and mental and physical stimulations(刺激)When I returned to life in the USI couldn't help but sense a deep and uneasy belief that life suddenly changed.I felt disconnected with many thingsthe earthothersmy food sourcemy waste disposalthe natural cycle of my body and the productive interests.These are the things I once cared for but now find myself too busy to enjoy.How was it that I was earning literally 40 times my Peace Corps salary and was less healthysatisfied and intentional in my daily schedule? I found myself asking—what is it to be rich anyway? Thereforelast August I let go of most of my possessions and moved into a tiny house on wheels because I wanted to see if I could live a more enjoyable lifestyle.So far so good.No inconvenience has made up for the many positive benefits that continue to come from this change in lifestyle.I believe that I have made the right decision.【语篇解读】 本文讲述了作者不愿生活在大城市宁愿贴近大自然生活简单、健康、快乐且更适合她自己。1What does the underlined word “forego” in the first paragraph probably mean?AGive up.   BTake along.CCare for.  DGo after.A [词义猜测题。根据前文的描述作者以前生活在城市的大房子里现在生活在树林里一个移动的自主建造的小房子里没有自来水、因特网、手机等这些现代化的东西故此处为放弃的意思因此答案为A]2What interested the author most when living in the tiny house?AThe natural living schedule.BBusy and invaluable experiences.CThe happiness of the simple life.DThe very few material possessions.C [细节理解题。根据第二段首句Howeverit was possible for me to be truly happy while living with very few material things.可知最吸引作者的是简单的生活带来的快乐故答案为C]3What did the author feel when she returned to the US?AShe was behind the times.BShe wouldn't enjoy the modern life.CShe was rich enough to enjoy the city life.DShe was disconnected with the outside world.B [推理判断题。根据最后一段中的When I returned to life in the USI couldn't help but sense a deep and uneasy belief that life suddenly changed.These are the things I once cared for but now find myself too busy to enjoy.可知她无法离开大自然的生活享受不了现代化的生活模式故答案为B]BIn Americawhen the eighth graders leave the middle schoolthey are often worried about moving to the high school.It is a hard time for thembut it can be an exciting one as well.To make it easierstudents need to get familiar with their school.Even though they've done this already in the middle schoolit's still important to find where their classrooms are.Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.Andmost schools also have a freshman (新生)speech for parents and students before the first year begins.Sometimes the main office will give away a map of the school.This can help students and parents to find different places in the school.One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport.Schools often offer chances to join different clubs and sports.Fall activities begin in August before the first day of school.If you are not interested in sportsthere are clubs for any interestsuch as dramadancechessphotographycommunity serviceetc.These clubs allow students from different grades.By joining an activitystudents can find new friendshipsnot to mention improving their chances in future college applications (申请)The school office will have a list of activities offered at the school and information on how to join them.What's moreto have a great start to a high school yearstudents can write down some of their worriesand ask for help from teachers and school workers.【语篇解读】 本文讲述了在美国当八年级的学生离开初中时他们非常担心进入高中文章介绍了让高中新生尽快适应高中生活的几点建议。4According to the textmost students feel          when entering the high school.Aexcited BnervousClonely DdisappointedB [细节理解题。根据第一段中的In Americawhen the eighth graders leave the middle schoolthey are often worried about moving to the high school.可知在美国当八年级的学生离开初中时他们非常担心进入高中故选B]5Which of the following is TRUE about the school clubs?AThere are fewer students from higher grades in the school clubs.BThe school clubs in high school only welcome sports fans.CSummer activities begin after school starts.DThe school office can help new students join the school clubs.D [细节理解题。根据第三段中的One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport.Schools often offer chances to join different clubs and sports.以及最后一句The school office will have a list of activities offered at the school and information on how to join them.可知学校为学生提供参加俱乐部和体育活动的机会来结识新朋友故选D]6When do many schools take students to visit their new high school?ABefore the eighth grade year starts.BRight after the high school year starts.CAt the end of their eighth grade year.DAt the beginning of the new term in the high school.C [细节理解题。根据第二段中的Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.可知大多数学校让学生在八年级末参观高中故选C]7What is the purpose of this text?ATo tell the new students how to learn in the high school.BTo introduce new schools.CTo give the teachers some advice.DTo give advice to new high school students.D [主旨大意题。根据文章内容特别是最后一段What's moreto have a great start to a high school yearstudents can write down some of their worriesand ask for help from teachers and school workers.可知为了在高中能有一个良好的开端高中新生可以向老师和学校工作人员寻求帮助由此可知这篇文章的目的是向高中新生提供建议故选D].读后续写阅读下面材料根据其内容和所给段落开头语续写两段使之构成一篇完整的短文。A Faithful FriendNeil loves to travel and he was so fond of forests.Whenever he plans for a holidayhe would choose a place that is blessed by Mother Nature.To celebrate his son's second birthdayhe decided to stay and enjoy the celebration in woodslocated at the lap of a mountain.He with his family and friendsreached the village located near the woods and had his stay in the cottage.The cottage was located at the entrance of the dense forestwhere the guests can see wolves wandering in the nearby place.Neil's son saw a dog at the door and offered him a biscuit.The dog was happy and very soon the little son befriended the dog.On second daythe birthday of the boy was celebrated grandly in the woods within beautiful nature.The dog did not leave the boy even for a minute and they both became close friends.The next dayNeilhis wife and others decided to go for hunting in the forest and arranged for a babysitter to take care of the little boy for half a day.After 3 hoursall of them returned to the cottage and they seemed very tired.The cottage was open and nobody was there.The dog saw Neil and othersit rushed to them and licked ()Neil's shoes.Neil's wife was shocked to see the blood strain in the dog's mouth.注意:1续写的词数应为150左右;2请按如下格式作答。Everyone was shocked to see the blood­spattered(溅、洒、泼) mouth.                                                                                                                                                 Hearing the noise from the dogthe babysitter rushed out of the room.                                                                           [参考范文]Everyone was shocked to see the blood­spattered(溅、洒、泼) mouth.They started to beat the dog.The poor dog screamed in painwhich was wounded badly soon.Neil could not believe that the dog seeming to be friendly should be so fierce and even killed his little son.His wife cried sadly while calling the name of the little son.Hearing the noise from the dogthe babysitter rushed out of the room.She was surprised why they were beating the dogso she cried to make them stop.Thenshe explained that the dog saved the boy when he was about to be attacked by some wolves wandering around the cottage.The dog fought with the wolves and finally killed them.As a resultthe boy was not hurt at all.Neil then realised that the dog was indeed a faithful friend.He also learned not to make decision in a hurry because haste makes waste.

    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map