终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    unit3 starting out & understanding ideas 练习学案
    立即下载
    加入资料篮
    unit3 starting out & understanding ideas 练习学案01
    unit3 starting out & understanding ideas 练习学案02
    unit3 starting out & understanding ideas 练习学案03
    还剩6页未读, 继续阅读
    下载需要5学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 3 Family matters学案

    展开
    这是一份高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 3 Family matters学案,共9页。学案主要包含了用方框内短语的适当形式填空,课文语法填空,阅读理解,阅读七选五等内容,欢迎下载使用。


    一、用方框内短语的适当形式填空
    in the end, fcus n, be prud f, raise ne's vice, calm dwn, take sb's advice, at the same time
    1.He ________________ in rder t make himself heard.
    2.Wrk hard and yu'll succeed ________________.
    3.It's hard t wrk and study ________________.
    4.Their talks are expected t ________________ air pllutin.
    5.After seeing his mther, the crying baby sn ________________.
    6.Yu've dne a gd jb. I ________________ yu.
    7.What he said is right, s yu shuld ________________.
    二、课文语法填空
    The grandfather and the father, 1.________ (seat)at the table, are playing chess. The sn 2.________ (nervus)appraches the table and tells his father he has decided nt 3.________ (g)t university. He wants t fcus 4.________ his band and has a career in music when he leaves schl. The father thinks 5.________ (play)in a band is nt a jb and he wants 6.________ (he) sn t be a lawyer because he thinks peple shw respect fr lawyers. 7.________, his sn is nt interested in law. The grandfather advises his grandsn t think carefully befre jumping in with bth 8.________ (ft). The grandfather says if his grandsn ges t university and plays music at 9.________ same time, he 10.________ (have) tw ptins fr his future.
    三、阅读理解
    A
    Welcme t SummerCamps.cm; find and bk the very best summer camps.Yur children are precius s we ffer the highest quality f camps that will meet each child's needs and interests.
    Catalina Sea Camp
    Sea Camp ffers three ne­week sessins t bys and girls aged 8—13 and tw three­week sessins t teens aged 12—17.Our hand­picked instructrs create an atmsphere f fun and excitement while leading campers t a hst f cean adventures,marine (海洋的)bilgy,and scial summer camp activities.
    Address: Tyn Way,San Brun,Califrnia 94066
    Phne: 800­645­1423
    Camp Cayuga
    Camp Cayuga is a private summer camp fr children aged 6 t 16.The camp is n a 350­acre land in the Pcn Muntains f Nrtheast Pennsylvania,just utside the village f Hnesdale.It's a 3­hur drive frm New Yrk City and Philadelphia.
    Address: 321 Niles Pnd Rad­Suite ISC,Hnesdale,Pennsylvania 18431
    Phne: 908­470­1224
    Camp Rckmnt
    Camp Rckmnt is a Christian summer camp fr bys,aged 6—16,in the Blue Ridge Muntains f Nrth Carlina.Rckmnt's duty f develping bys int healthy yung men is accmplished thrugh age­apprpriate skills,activities,and challenges that help campers t knw themselves better.
    Address: 375 Lake Eden Rad,Black Muntain,Nrth Carlina 28711
    Phne: 828­686­3885
    Primitive Pursuits Overnight Camps
    Primitive Pursuits Overnight Camps ffer week­lng Summer Adventure Overnight Camps in New Yrk's Finger Lakes t yur children aged 11—15.Campers experience a week f nature­based skills training,inspiring challenges,and fun activities under the guidance f skilled instructrs.
    Address: 611 Cunty Rd 13,Van Etten,New Yrk 14889
    Phne: 607­272­2292
    1.If a by is curius abut sea creatures,which camp shuld he g t?
    A.Catalina Sea Camp.
    B.Camp Cayuga.
    C.Camp Rckmnt.
    D.Primitive Pursuits Overnight Camps.
    2.Where shuld a 7­year­ld girl g fr camping?
    A.Tyn Way,San Brun.
    B.611 Cunty Rd 13,Van Etten.
    C.375 Lake Eden Rad,Black Muntain.
    D.321 Niles Pnd Rad­Suite ISC,Hnesdale.
    3.Wh is the text mst likely intended fr?
    A.Campers.B.Educatrs.
    C.Parents. D.Children.
    B
    I never saw my father hme frm wrk late r ill,nr did I ever see my father take a “night ut with the bys”.He had n hbbies but just tk care f his family.
    Fr 22 years,since I left hme fr cllege,my father called me every Sunday at 9:00 a.m.He was always interested in my life—hw my family was ding.The calls even came when he and my mther were in Australia,England r Flrida.
    Nine years ag,when I bught me first huse,my father,67 years ld,spent eight hurs a day fr three days,painting my huse.He wuld nt allw me t pay smene t have it dne.All he asked was a glass f iced tea,and that I hld a paintbrush fr him and talk t him.But I was t busy,fr I had a law practice t run,and I culd nt take the time t hld the paintbrush,r talk t my father.
    Five years ag,my 71­year­ld father spent five hurs putting tgether a swing set (秋千)fr my daughter.Again,all he asked was that I get him a glass f iced tea,and talk t him.But again,I had laundry t d,and the huse t clean.
    The mrning n Sunday,January 16,1995,my father telephned me as usual,but this time he had seemed t have frgtten sme things we had discussed the week befre.I had t get t church,and I cut the cnversatin shrt.
    The call came at 4:40 a.m.That day my father was sent t hspital in Flrida.I gt n a plane immediately,and I vwed (发誓)that when I arrived,I wuld make up fr the lst time,and have a nice lng talk with him and really get t knw him.
    I arrived in Flrida at 1: 00 a.m.,but my father had passed away at 9:12 p.m.This time it was he wh did nt have time t talk,r time t wait fr me.
    In the years since his death I have learnt much abut my father,and even mre abut every single day.
    4.What can we knw the father frm the reading?
    A.He liked t paint huses.
    B.He had n friends arund him.
    C.He was nt healthy in his yuth.
    D.He thught f his family as his all.
    5.Hw did the daughter d when her father painted her first huse?
    A.She culd nly affrd a glass f iced tea.
    B.She was t busy t talk t her father.
    C.She culd d nthing but hld a paintbrush.
    D.She spent eight hurs a day wrking with her father.
    6.Hw did the daughter feel abut her father n January 16,1995?
    A.He seemed t be a little different.
    B.He had n time t phne her as usual.
    C.He became interested in church.
    D.He had frgtten t discuss sme things with her.
    7.Which is the best title f the reading?
    A.Painting Huses B.Daughter's Family
    C.Father and I D.Father's Phne Calls
    四、阅读七选五
    Cnfidence is a strng feeling. Being cnfident changes yur bdy language and gives yu great energies. __1__ Peple are magically drawn t yu and, mst imprtantly, they want t stay arund yu.
    Cnfidence cmes frm living ut yur individual (个人的) values. Values are similar t gals. Nt yur parent's values. Nt sciety's values. Nt yur prfessr's values. It cmes, naturally, when yu are living up t yur wn values. __2__ Maybe yu have three r five. If yu are living up t yur wn values yu'll prbably ntice that yu're a pretty cnfident persn.
    It is imprtant t nte that yu dn't have t be at yur values t feel cnfident. If yu think yu d, please adjust yur attitude. __3__ If yu're nt a millinaire yet, yu'll prbably think that yu're nt living up t yur values. This is the wrng attitude t have. As lng as yu are n a path twards becming a millinaire,yu shuld allw yurself t feel cnfident.
    Ask yurself, hw many peple are nt n paths that will lead them t becming a millinaire, and that is where yur satisfactin shuld cme frm. __4__ If yu're n a path that will eventually lead yu t achieving yur values, then yu're achieving yur values!That is an accmplishment in itself. Yu shuld feel cnfident because nt many peple have the curage t chase what's imprtant t them.
    __5__ Eating smartly has already been a part f my life fr ver a year. I have nt reached my values yet, but I can see myself getting clser and clser as the mnths pass alng. This is what prduces cnfidence.
    A.Write ut yur mst imprtant values.
    B.In fact, I am particular abut fd.
    C.Yu walk differently and talk differently.
    D.This satisfactin can then be translated int cnfidence.
    E.A millinaire is always hlding a psitive attitude.
    F.Fr example, say ne f yur values is t be a millinaire.
    G.In my case, the tp ne f my values is eating healthily.
    答案
    一、用方框内短语的适当形式填空
    1.raised his vice 2.in the end 3.at the same time
    4.fcus n 5.calmed dwn 6.am prud f 7.take his advice
    二、课文语法填空
    1.seated 考查过去分词。句意:祖父和父亲正坐在桌边下棋。提示词seat作动词讲时意为“向……提供座位;(使)就座”,故本空应用过去分词,表示主语的状态。
    2.nervusly 考查副词。句意:儿子紧张地靠近桌子,告诉他的爸爸他已经决定不上大学了。本空修饰动词appraches,故应用副词nervusly,意为“紧张地”。
    3.t g 考查不定式。句意同上题。decide t d sth. 意为“决定做某事”,故本空应用不定式。
    4.n 考查介词。句意:他想专注于他的乐队……。fcus n意为“专注于……”,故本空应用介词n。
    5.playing 考查动名词。句意:父亲认为在乐队表演不是一份工作,他想让他的儿子成为一名律师,因为他认为人们尊敬律师。本句中的“__5__ (play)in a band is nt a jb”为宾语从句,此处为动名词短语作主语,故用动名词playing。
    6.his 考查代词。句意同上题。根据空后的名词sn可知,本空应用形容词性物主代词。
    7.Hwever 考查副词。句意:然而,他的儿子对法律不感兴趣。根据第5题和本题所给句意可知,设空处前后内容之间为转折关系;且空后为逗号,故本空应用Hwever,表示“然而,不过”。
    8.feet 考查固定用法。句意:祖父建议他的孙子在全身心投入之前仔细考虑一下。jump in with bth feet意为“全心全意投入”,故本空应用feet。
    9.the 考查固定搭配。句意:祖父说如果他的孙子在上大学的同时演奏音乐,他的未来将有两个选择。at the same time意为“同时”,故本空应填the。
    10.will have 考查时态。句意同上题。结合句意可知此处应用一般将来时。
    三、阅读理解
    1.A 细节理解题。根据Catalina Sea Camp部分第二句,我们精心挑选的讲师在带领营员进行很多的海洋探险、海洋生物(认知)和社交夏令营活动的同时,创造了一种有趣和兴奋的氛围,可知如果一个男孩对海洋生物感到好奇,他应该去Catalina Sea Camp。
    2.D 细节理解题。根据Camp Cayuga部分的首句,Cayuga夏令营是为6至16岁的儿童开设的私人夏令营以及Address:321 Niles Pnd Rad­Suite ISC,Hnesdale,Pennsylvania 18431可知,7岁的女孩子可以去321 Niles Pnd Rad­Suite ISC,Hnesdale野营。
    3.C 推理判断题。根据第一段第二句,您的孩子是宝贵的,所以我们提供最高质量的营地,将满足每个孩子的需要和兴趣,可知本文是为学生家长提供夏令营信息的,所以本文针对的是孩子的家长。
    4.D 推理判断题。由第一段最后一句可知,父亲把他的家庭看成了他的全部。
    5.B 细节理解题。由第三段最后一句可知,女儿太忙了而没有时间和父亲说话。
    6.A 细节理解题。由第五段第一句可知,这次电话中,父亲似乎与以前有些不同。
    7.C 标题判断题。由第二段第一句可知,自从我离开家去上大学以后,父亲每周末都会给我打电话。接下来文章主要讲述了父亲给我打的电话和为我做的事,所以短文的最佳标题是“父亲和我”。
    四、阅读七选五
    1.C 依据下文的“Peple are magically drawn t yu and, mst imprtantly, they want t stay arund yu.”可知,自信心使你与众不同,“magically drawn t yu”和“want t stay arund yu”呼应了C项中的differently。
    2.A 上文中的“yur wn values”和下文的“yu have three r five”表明,这里指“写出你最重要的价值观”。
    3.F 下文讲述成为百万富翁的价值观,因此这里是用a millinaire来举例说明,故F项最符合语境。
    4.D 空前中的“where yur satisfactin shuld cme frm”中的satisfactin与D项中的“This satisfactin”相吻合。
    5.G 根据空后一句中的“Eating smartly has already been a part f my life”及下文内容可知,本段主要讲述了作者本人与饮食有关的价值观及自信,因此选G引出下文。
    相关学案

    英语必修 第二册Unit 6 Earth first导学案: 这是一份英语必修 第二册Unit 6 Earth first导学案,共14页。学案主要包含了课前预习,词汇精析,句型等内容,欢迎下载使用。

    高中外研版 (2019)Unit 1 A new start学案设计: 这是一份高中外研版 (2019)Unit 1 A new start学案设计,共7页。

    2021学年Unit 2 Exploring English学案: 这是一份2021学年Unit 2 Exploring English学案,共10页。学案主要包含了完成句子,课文语法填空,阅读理解,语法填空等内容,欢迎下载使用。

    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map