年终活动
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件+学案+练习含答案

    立即下载
    加入资料篮
    资料中包含下列文件,点击文件名可预览资料内容
    • 课件
      北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件.ppt
    • 练习
      北师大版高中英语选择性必修第三册课时分层作业9含答案.doc
    • 学案
      北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING学案.doc
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第1页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第2页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第3页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第4页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第5页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第6页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第7页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件第8页
    北师大版高中英语选择性必修第三册课时分层作业9含答案第1页
    北师大版高中英语选择性必修第三册课时分层作业9含答案第2页
    北师大版高中英语选择性必修第三册课时分层作业9含答案第3页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING学案第1页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING学案第2页
    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING学案第3页
    还剩41页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件+学案+练习含答案

    展开

    这是一份北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADING&WRITING课件+学案+练习含答案,文件包含北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADINGWRITING课件ppt、北师大版高中英语选择性必修第三册UNIT9SectionⅢREADINGWRITING学案doc、北师大版高中英语选择性必修第三册课时分层作业9含答案doc等3份课件配套教学资源,其中PPT共49页, 欢迎下载使用。
    课时分层作业().阅读理解APeople who have kids live longer than those who remain childlessan academic study has suggested.Researchers believe it is because adults' immune systems are refreshed when kids go to nursery and start picking up infections.During the course of someone's lifetheir immune system can become weaker.But when kids start bringing infections hometheir parents' immune systems get a workout.Non­parentsunless they are teachers or nurses perhapsdo not get the same exposure to infection.Writing in the journal Scientific ReportsMiguel Portela said parents had less risk of dying from infection than non­parents and if they didit was about five years later.He said that a parent's immune system is refreshed by a child's infections at a time when their own protection starts wearing thin.” He addedWith this improved immune systemthe parent has a better chance to defend whatever infections that might strike when old and weak and parenthood is rewarded in individual terms through an improved immunization against infections. Naturally there are other reasons why some people live longer than othersbut they may not be comparable with becoming a parent.The academics say that high income and house ownership are always associated with higher survival but less so than having children.Mr.Portela admits the research is far from completesaying that while the results record a relationship between the presence of children and death ratethe specific transmission mechanisms remain unclear.He acknowledges the presence of otherperhaps behavioral factors in parents which result in changed death rate compared to individuals without children. He addsWhile the relationships of lifestyle choices such as smokingobesitydrinking and other behavioral factors with life expectancy and causes of death are well studied and understoodthe same cannot be said for the individual decision to become a parent【语篇解读】 本文是一篇说明文。一项学术研究表明有孩子的人比没有孩子的人寿命更长。研究人员认为这是因为当孩子们去托儿所并开始感染病毒时成年人的免疫系统会焕然一新。文章主要解释了产生这一现象的原因研究人员表示父母通过接触孩子的感染来对抗感染从而更长寿。1Why did Mr.Portela say parents had less risk of dying from infection than non­parentsAParents have healthier lifestyles.BParents have less exposure to infection.CParents have higher ability to fight against infections than non­parents.DParents have less experience to fight against infections.C [细节理解题。根据第三段中He said that a parent's immune system is refreshed by a child's infections at a time when their own protection starts wearing thin. He addedWith this improved immune systemthe parent has a better chance to defend whatever infections that might strike when old and weak and parenthood is rewarded in individual terms through an improved immunization against infections.’”可知Portela先生说有孩子的人比没有孩子的人死于感染的风险更小是因为有孩子的父母对抗感染的能力更高。故选C]2How are parents protected against infections?ABy being exposed to their kids' infection.BBy working out with their kids.CBy refreshing their kids' life.DBy strengthening their kids' infection.A [细节理解题。根据第二段中During the course of someone's lifetheir immune system can become weaker.But when kids start bringing infections hometheir parents' immune systems get a workout.以及第三段中He said that a parent's immune system is refreshed by a child's infections at a time when their own protection starts wearing thin.’”可知父母通过接触孩子的感染来对抗感染。故选A]3What can we infer from the research?ARich life benefits parents more than having children.BLack of sleep has nothing to do with life expectancy.CThe presence of children can improve parents' health.DBehavioral factors contribute to higher death rate than having no children.C [推理判断题。根据第一段中Researchers believe it is because adults' immune systems are refreshed when kids go to nursery and start picking up infections.以及第三段中He said that a parent's immune system is refreshed by a child's infections at a time when their own protection starts wearing thin.He addedWith this improved immune systemthe parent has a better chance to defend whatever infections that might strike when old and weak and parenthood is rewarded in individual terms through an improved immunization against infections.’”我们能从研究中推断出儿童的存在可以改善父母的健康。故选C]4What's the best title for the passage?AParents and Non­parentsBHow to Achieve Longer Life Expectancy?CHow Is Parents' Immune Systems Changed?DChildren's Effect on Parents' Immune SystemD [标题归纳题。根据第一段People who have kids live longer than those who remain childlessan academic study has suggested.Researchers believe it is because adults' immune systems are refreshed when kids go to nursery and start picking up infections.并结合文章主要解释了产生这一现象的原因研究人员表示父母通过接触孩子的感染来对抗感染从而更长寿。可知D选项孩子对父母免疫系统的影响最符合文章标题。故选D]BThere was a 4­year gap between myself and my younger brother.There was enough distance in age to keep us close as we got olderand enough of an age gap to make sure we lived our own life in completely different ways.Having a younger brother while I was a girl was a lot of workfor there was usually a lot of fighting.Howeveras we growwe've become closerand I've realized that just because I'm the older sisterit doesn't mean I've truly learned and stuck to the things I should have when I was growing up.ActuallyI've learned several things from my younger brother.My younger brother is one of the most talented and creative souls I've known.He is constantly feeding his creativity with new art formsnew instruments and new songs.He always tries to understand and learn more about the world around him.He has reminded me through his actions and words that giving up on creativity is something a person should never do.My younger brother has always been a more introverted (内向的)type.You're lucky to get more than three words out of him at a time.Because of thishe has certainly learned the whole actions speak louder than words” thing.But I've realized from my brother that I needn't speak to fill the silence.Sometimesit's necessary to spend some of your time in silence.My younger brother has also got through hard timesand I admire the fact that he is able to focus on learning from the hard timesunlike myselfwho is likely to hold on to every little thing from my life.It has always been difficult for me to let things go and move onbut my younger brother has been an inspiration to me to try harder at letting go.【语篇解读】 文章主要讲述了作者虽然作为姐姐但这并不意味着她已经真正学会了成长过程中所需要的东西也不意味着她坚持了所有的事情。事实上作者还有很多东西是从弟弟那学到的。5What did the author think of growing up as an older sister?AIt kept her independent.BIt wasn't always an ease.CIt seemed to be enjoyable.DIt was a great advantage.B [推理判断题。根据文章第一段Having a younger brother while I was a girl was a lot of workfor there was usually a lot of fighting.可知作者认为作为一个姐姐长大并不总是一件容易的事。故选B]6What does the author learn from her younger brother?AKeep feeding your creativity.BTry to find anything new to do.CArt is truly a beautiful thing.DFew people can have a new life.A [细节理解题。根据文章第三段He has reminded me through his actions and words that giving up on creativity is something a person should never do.可知作者从她弟弟那里学会不断地培养自己的创造力。故选A]7What can be the best title for the text?AGood Qualities of My Little BrotherBInspiration Drawn from My FamilyCThings My Little Brother Taught MeDClose Relationships between FriendsC [标题归纳题。根据文章第二段Howeveras we growwe've become closerand I've realized that just because I'm the older sisterit doesn't mean I've truly learned and stuck to the things I should have when I was growing up.ActuallyI've learned several things from my younger brother.可知文章主要讲述了作者从弟弟那里学到的事情。故选C].概要写作阅读下面短文根据其内容写一篇60词左右的内容概要。The printing press had a long history.It was invented in Germany by Joannes Gutenberg around 1440and brought to England by William Caxton in the 1470s.Yet the basic technology of printing remained the same up to the end of the 18th centuryrequiring two men to operate a wooden screw press by handproducing about 200 impressions an hour.The 19th century was the period in which this process was mechanized(机械化)automatedand made many times faster.A key moment in the development of mass newspapers was the development of the steam­powered printing pressadopted by the Times in 1814.The new presses were able to print per hour around five times the number produced by the machines they replaced.The editorJohn Walterhad the machines fixed secretly at nightso that when his printers reported for duty the next morning the majority of them found that they were out of work.The Times went from a circulation(发行量)of 5000 a day in 1815 to around 50000 in the middle of the century.This was not caused only by the steam pressbut neither could it have happened without it.Later developments improved this effect: the Applegath machine achieved 5000 impressions per hourand the Hoe pressan import from the United Statesreached to 20000 impressions per hour.Increases in the speed of papermaking in this period brought down the cost of printed material both for the producer and the customer.In 1896the Daily Mail was sold at the cost of only half a pennyand by 1900 it was selling nearly 1000000 copies a day.If print production was completely changed in those yearsthen so was its distribution(分销).The appearance of the steam railway meant that for the first time newspapers could be distributed across the country on a daily basis.____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________【参考范文】The passage mainly deals with the history of the printing press.(要点1)The first printing press was invented in Germany by Joannes Gutenberg around 1440.It remained the same up to the end of the 18th century.(要点2)Then in the 19th century it was mechanizedautomatedand made many times fastersuch as the Applegath machinethe Hoe press.(要点3)At the same time its development led to the low cost and the wide distribution of newspapers.(要点4) 

    文档详情页底部广告位
    • 精品推荐
    • 所属专辑
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map