年终活动
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    Unit 8 Section B Period 1习题 初中英语鲁教版(五四学制)七年级下册(2022年)

    Unit 8 Section B Period 1习题 初中英语鲁教版(五四学制)七年级下册(2022年)第1页
    Unit 8 Section B Period 1习题 初中英语鲁教版(五四学制)七年级下册(2022年)第2页
    还剩2页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    鲁教版 (五四制)七年级下册Section B当堂达标检测题

    展开

    这是一份鲁教版 (五四制)七年级下册Section B当堂达标检测题,共4页。试卷主要包含了The by is____ 等内容,欢迎下载使用。
    根据句意及首字母提示填写单词
    1.The by is____ (有残疾的).Thugh he is ____ (聋的),he's very happy.
    2.Jenny,can yu ____(打开)the____ (门)fr me?I'm____ (扛)a bx.
    3.I gt a ____(信)frm my penfriend.I was very____ (兴奋的).
    4.I had n ____(困难)in making myself understd.
    5.The leaves n trees ____(改变)clr in autumn.
    6.It's t difficult t u____ what she said .
    7.Jim's grandfather is b____ and he can't see anything.
    8.Yu can't i____ hw happy I was when I heard f the gd news .
    9.Kate is c ____and she can wrk ut the math prblem.
    10.Sctt,can yu ____ the dr? The dg wants t g ut.
    【答案】1.disabled;deaf 2.pen;dr;carrying 3.letter;excited 4.difficulty
    5. change 6. understand 7.blind 8. imagine 9. clever 10. pen
    根据汉语意思完成句子(每空一词)
    1.我像我的妈妈,我们乐于助人。
    I____ ____ my mther.We're ready t help thers.
    2.你可以把它们捐给敬老院。
    Yu culd ____ ____ ____t the ld peple's hme.
    3.---你能修理这辆坏了的自行车吗?
    ---Can yu____ ____ the____bike?
    ---没问题。
    ---N prblem.
    4.再次感谢你改变了我的生活。
    ____ ____again ____ ____my life.
    5.他们设立了一个社团让帮助贫困孩子成为可能。
    They____ ____ a club t make ____ ____t help the pr children.
    6.我可以向你展示他是怎样帮我的。
    I culd shw yu ____ ____ ____me.
    7.“幸运儿”对我的生活有很大影响。
    Lucky ____ ____ ____ ____t my life.
    8.拥有他我感到很幸运。
    I feel very lucky____ ____ him.
    【答案】1.take after 2.give them away 3.fix up; brken 4. Thank yu; fr changing
    5.set up; it pssible 6.hw he helps 7.makes a big difference 8. t have
    用括号内所给单词的适当形式填空
    1.Nancy is frm England.She is a friend f _____(I).
    2.We all lve the ld wman because f her_____ (kind).
    3.Zhang Haidi is a _____(able)wman but she has great spirit .
    4. The three peple described the criminal_____ (different).It made a _____(different)t the plice artist .
    5. Can yu _____(imagine)what life will be like in 100 years?
    6.Jimmy has ten_____ (break)bikes t repair.
    7.D yu have any_____ (difficult)in slving the prblem ?
    8.---Why are yu s _____(excite)?
    ---Because ur team wn the game.
    9.Thank yu fr_____ (send)me the pstcard.It's beautiful.
    10.These wrkers need t get tw- week______(train).
    【答案】l.mine 2.kindness 3.disabled 4.differently;difference 5.imagine
    6.brken 7.difficulties 8.excited 9. sending 10. training
    任务型阅读
    On a warm day,seven-year-ld Gabriella dressed herself in her Sunday clthes.She traveled far t visit Dr.Micken. The American dctr was in Oaxaca.①He wanted t help these children,because they were helped these children with hearing aids(助听器)s that they culd hear nrmally at last.②当她首次听到音乐时,Gabriella的脸上出了灿烂的微笑。
    Dr.Micken always wanted t make a difference in the wrld .③He thught that helping pr children with hearing prblems was an excellent way t d that.Gabriella was his first patient. Sn,ther children traveled t Oaxaca frm their villages t see the dctr.They came frm pr families. Dctrs culd slve their④____with hearing aids,but they never had the chance t see a dctr befre.They were very glad t meet gave hearing aids t 89 children.
    ⑤N ne knew hw t help children like Gabriella in their small,pr villages. Gabriella was a bright child,but n ne in her village realized it until she had a hearing aid.She culd g t schl,and she did very well. Other children's lives changed,t. They became mre utging. They felt hpeful abut their futures.
    根据短文内容,完成下列任务。
    1.根据①处完成下面句子。
    He wanted t help these children,because they culd___________________________.
    2.将②处画线句子译成英语。
    __________________________________________________________
    3.将③处画线句子译成汉语。
    __________________________________________________________
    4.在④处横线上填人一个适当的词。
    __________________________________________________________
    5.根据⑤处完成下面句子
    N ne knew _____ _____ _____help children like Gabriella in their small, pr villages.
    【答案】
    1.hear nthing
    2.There was a big smile n Gabriella's face when she heard the music fr the first time.
    3.他认为帮助有听力障碍的贫苦孩子是实现这个目标的好方法。
    4.prblems
    5.hw they culd
    阅读表达
    Campbell is 14 and is the funder f Prject 365.He makes teddy bears fr the sick children in hspitals acrss Australia .
    Campbell started his jb five years ag.One day in 2013,he tld his parents.that he wanted t give Christmas gifts t the children in hspitals.But his parents didn't agree. With nine children in the family,they lived a pr life. And,it wuld cst t much t buy presents fr the sick children.The little by didn't give up,hwever.He decided t make presents by himself.
    Campbell made his first teddy bear with his mther's sewing machine in his bedrm.It was hard fr him as he had never dne this befre.He learned t make a teddy bear by watching vides nline.It tk him five hurs t finish his first teddy bear.Nw he can make a teddy bear in an hur.Sn he started a prject called“Prject 365 by Campbell".He tried t make a teddy bear every day.The teen has made abut 1,700 bears and raised hundreds f thusands f dllars fr his cause.
    This year,Campbel funded Kindness Cruises.He sends gifts t children and grwn-ups,wh fight with illnesses.His kindness is helping and encuraging thers in need.
    1.Hw ld was Campbell when he started making teddy bears?
    A. 5. B. 9. C.13. D.14.
    2.Why did Campbell's parents disagree t give Christmas gifts t the sick children ?
    A. Because Campbell was ill,t.
    B.Because they didn't knw the sick children.
    C. Because they didn't have enugh mney.
    D. Because nine children in the family als needed gifts.
    3.Hw did Campbell learn t make a teddy bear ?
    A.By using his mther's sewing machine.
    B .By learning frm his mther.
    C .By watching vides nline.
    D.By having classes at schl .
    4. Which f the fllwing is TRUE abut Prject 365?
    A.It's Campbell's favrite schl subject every day.
    B. Campbell sells bears by Prject 365every day.
    C. Prject 365 raises mney fr nly sick children.
    D. Teddy bears are made fr the sick children every day in Prject 365.
    5.Whm des“Kindness Cruises”help ?
    A.Sick peple.
    B.Only the sick children.
    C.Pr children in need.
    D.Only adults in need.
    1.【答案】B
    【解析】细节理解题。由第二段“Campbell started his jb five years ag.”可知, 他五年前开始这份制作玩具熊的工作;由第一段“Campbell is 14 and is the funder f Prject 365.”可知,他今年14岁。因此可知,当时他才9岁。
    2.【答案】C
    【解析】推理判断题。由第二段“With nine children in the family,they lived a pr life.”可知,Campbell生活在有九个孩子的家庭,他们过着贫穷的生活。因此可知,父母不同意他给生病的孩子圣诞礼物的原因是家里没有多余的钱。
    3.【答案】C
    【解析】细节理解题。根据第三段“He learned t make a teddy bear by watching vides nline.”可知,Campbell通过看视频学习制作玩具熊。
    4.【答案】D
    【解析】推理判断题。根据第三段中“He tried t make a teddy bear every day .”可知, Campbell发起的Prject 365这个团体组织致力于一年中365天都在为孩子们制作玩具熊。
    5.【答案】A
    【解析】细节理解题。根据最后一段中“He sends gifts t children and grwn-ups,wh fight with illnesses.”可知,这个团体既给生病的孩子送礼物,也给生病的成年人送礼物。故sick peple涵盖的群体与原文信息一致。

    相关试卷

    鲁教版 (五四制)Section B复习练习题:

    这是一份鲁教版 (五四制)Section B复习练习题,共4页。试卷主要包含了I______ with yu等内容,欢迎下载使用。

    鲁教版 (五四制)七年级下册Section B课时训练:

    这是一份鲁教版 (五四制)七年级下册Section B课时训练,共5页。

    鲁教版 (五四制)七年级下册Section B课后练习题:

    这是一份鲁教版 (五四制)七年级下册Section B课后练习题,共4页。

    英语朗读宝
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map