开学活动
搜索
    上传资料 赚现金

    (译林版三起)六年级英语上册同步分层作业设计Unit 3 Holiday fun Checkout time-Ticking time--(附答案)

    (译林版三起)六年级英语上册同步分层作业设计Unit 3 Holiday fun Checkout time-Ticking time--(附答案)第1页
    (译林版三起)六年级英语上册同步分层作业设计Unit 3 Holiday fun Checkout time-Ticking time--(附答案)第2页
    还剩3页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    牛津译林版六年级上册Unit 3 Holiday fun巩固练习

    展开

    这是一份牛津译林版六年级上册Unit 3 Holiday fun巩固练习,共5页。试卷主要包含了用所给词的适当形式填空,单项选择,按要求完成句子,阅读理解等内容,欢迎下载使用。

    一、从下列每组单词中选出画线部分读音不同的一项。
    二、用所给词的适当形式填空。
    1.They (eat) a lt f nice fd at the party last Friday.
    2.I (visit) the Summer Palace with my family last summer hliday.
    3. (be) yur sisters at hme yesterday,Gerge?
    4.I'd like (pick) sme manges fr yu.
    5.The students are very (excite).They're reading an (interest) stry.
    三、单项选择。
    ( )1.—What yu d last Sunday?
    —I went t Suzhu and my sister.
    A.d; visit B.did; visited C.did; visit
    ( )2.— Natinal Day?
    —It’s n the first f Octber.
    A.What is B.What time was C.When is
    ( )3.— did yu last week?
    —I visited my grandmther.
    A.Where; d B.What; did C.What; d
    ( )4.We picked many apples and n the farm.
    A.ges fishing B.g fishing C.went fishing
    ( )5.— yu any fish? —Yes, I d.
    A.D; catch B.Did; catch C.Did; caught
    ( )6.He the Shanghai Museum last week.
    A.didn’t visit B.didn’t visited C.wasn’t visit
    ( )7.—Did yu visit the Shanghai Museum?

    A.Yes, I am. B.Yes, yu did. C.Yes, I did.
    ( )8.Sam wants swimming with yu.
    A.t g B.g C.went
    四、按要求完成句子。
    1.They saw many interesting things in the museum.(对画线部分提问)
    they in the museum?
    2.Mr Smith went t Lndn fr the hliday.(对画线部分提问)
    Mr Smith fr the hliday?
    3.My grandma gave me a beautiful dll n my birthday.(改为同义句)
    My grandma a beautiful dll n my birthday.
    4.The Christmas party was great fun.(改为感叹句)
    the Christmas party was!
    5.I fund sme bttles under the sfa.(改为否定句)
    I bttles under the sfa.
    五、从方框中选择合适的句子完成对话,填序号。
    (Sue and Daniel are at a ski resrt with their friends.Their mum is calling them.)
    A.When will yu cme hme?
    B.What d yu have t d every day?
    C.Hw are yu?
    D.Hw ften(多久一次) d yu have a skiing lessn?
    E.Is there any snw?
    Mum: Hi,Sue.1. Hw is Daniel?
    Sue: We're fine.We had dinner just nw.
    Mum: Tell me abut the trip.2.
    Sue: Yes,there's a lt f snw.
    Mum: 3.
    Sue: We have a skiing lessn every mrning.
    Mum: 4.
    Sue: We all have t make ur beds.Daniel has t help make breakfast and I have t set the table.
    Mum: 5.
    Sue: Next Mnday.
    六、阅读理解。
    This happened abut tw years ag.I went t an art festival in France with my friends.The festival wuld last(持续) five days.
    When we arrived,the weather was great.It was very cl and sunny,s we went t the muntains fr camping.But in the muntains,the weather changed(变化) quickly.That night there was a terrible strm.At first,we didn't wrry abut it,but it started t rain heavily and there was a strng wind.Later,water started cming int the tent.In the end,we had t leave and take ur things t a htel.There weren't any rms free,s they let us sleep in the dining rm.The next mrning,it was sunny again.But ur tent wasn't there.The wind blew it away last night.
    阅读短文,判断正(T)误(F)。
    ( )1.The writer went t an art festival in the UK tw years ag.
    ( )2.When the writer arrived,the weather was bad.
    ( )3.The underlined wrd“strm”means“暴风雪”in Chinese.
    ( )4.They slept in the dining rm f a htel that night.
    ( )5.The bad weather in the muntains lasted tw days.
    参考答案
    第四课时Checkut time-Ticking time
    一、1.B解析:A.heavy/e/ B.great/ei/ C.weather/e/ D.bread/e/
    2.C解析:A.bttle/ɒ/ B.hliday/ɒ/ C.ag /əu/ D.nt /ɒ/
    3.A解析:A.cute/ju:/ B.Bund/ʌ/ C.fun /ʌ/ D.duck /ʌ/
    4.D解析:A.natinal/æ/ B.ant/æ/ C.happened /æ/ D.away /ə/
    二、l.ate. 2.visited 3.Were 4.t pick 5.excited,interesting
    三、1.after the Natinal Day hliday
    2.visited the Shanghai Museum 3.t give yu this bttle
    4.caught sme big fish 5.didn't g well
    四、l.What did,see2.Where did,gw3.gave,t me 4.What great fun 5.didn't find any
    五、1.C 2.E 3.D 4.B 5.A
    六、l.F解析:由第一段中“I went t an art festival in France with my friends.”可知,艺术节是在法国,而不是在英国。故填F。
    2.F解析:由第二段中“When we arrived,the weather was great,...”可知,他们到达时,天气很好,而不是很糟糕。故填F。
    3.F解析:由第二段中“ it started t rain heavily and there was a strng wind.”可推断,strm的意思并不是“暴风雪”,而是“暴风雨”。故填F。
    4.T解析:由第二段中“In the end,we had t leave and take ur things t a us sleep in the dining rm.”可知,那天晚上,他们睡在一家旅馆的餐厅里。故填T。
    5.F解析:由第二段中“The next mrning,it was sunny again.”可知,坏天气只持续了一天,而不是两天。故填F。( )
    B.great
    C.weather
    D.bread
    ( )
    B.hliday
    C.ag
    D.nt
    ( )
    B.Bund
    C.fun
    D.duck
    ( )
    B.ant
    C.happened
    D.away

    相关试卷

    英语六年级上册Unit 6 Keep our city clean课时练习:

    这是一份英语六年级上册Unit 6 Keep our city clean课时练习,共5页。试卷主要包含了 Yes, we can!等内容,欢迎下载使用。

    英语六年级上册Unit 5 Signs一课一练:

    这是一份英语六年级上册Unit 5 Signs一课一练,共5页。

    英语朗读宝
    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map