开学活动
搜索
    上传资料 赚现金

    2023新教材高中英语Unit6AtOnewithNaturePeriod2Understandingideas课时作业外研版必修第一册

    2023新教材高中英语Unit6AtOnewithNaturePeriod2Understandingideas课时作业外研版必修第一册第1页
    2023新教材高中英语Unit6AtOnewithNaturePeriod2Understandingideas课时作业外研版必修第一册第2页
    2023新教材高中英语Unit6AtOnewithNaturePeriod2Understandingideas课时作业外研版必修第一册第3页
    还剩9页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    英语必修 第一册Unit 6 At one with nature同步达标检测题

    展开

    这是一份英语必修 第一册Unit 6 At one with nature同步达标检测题,共12页。
    Period 2 Understanding ideasⅠ.根据释义写出汉语词义和英语单词1.not having much distance between the top or surface and the bottom浅的shallow2.a large area of land, usually without exact limits or borders地区,区域region3.the science or practice of farming农业agriculture4.to decide how sth. will look, work, etc.设计design5.to stop sb. from doing sth. 阻挡,防止prevent6.used to introduce a logical result or conclusion因此,由此therefore7.a state of peaceful existence and agreement 融洽相处,和谐harmony8.the act or process of finishing sth.; the state of being finished and complete 完成,结束completion9.a wide flat area of sth., covering the surface of sth. else(冰或水等的)一大片sheet10.a series of rulers of a country who all belong to the same family朝代dynastyⅡ.选词填空(先填短语,后填句子)with to from of forbe home to, in harmony with, plenty of, prevent ... from, provide ... for1.Although they have made ________ efforts, their school results are still poor.答案:plenty of2.We are here to ________ a service ________ the public.答案:provide; for3.Ancient Chinese people were good at working ________ nature.答案:in harmony with4.The Rockies ________ bears and mountain lions.答案:are home to5.Nothing would ________ him ________ speaking out against injustice.答案:prevent; fromⅢ.单句语法填空1.Many young people, most of ________ were well-educated, headed for remote regions to chase their dreams.答案:whom2.We are wondering how local people ________ (turn) the deserted land into the fields.答案:have turned/turned3.He wanted to have someone ________ whom he could talk a little about himself.答案:with4.Fruit juices can be ________ (harm) to children's teeth.答案:harmful5.With the ________ (complete) of Huo Shenshan Hospital, doctors can save more lives.答案:completion6.The man ________ whom I borrowed an umbrella is my friend. 答案:from7.Those magic terraces ________ (design) by hardworking ethnic groups are well known in the world.答案:designed8.Should I go to the trouble ________ (explain) it again?答案:to explain9.________ (get) only 59 marks means failing in the exam.答案:Getting10.The stories of the ethnic minority are passed ________ by word of mouth.答案:downⅣ.单句写作1.是玛丽每天早晨8点喂狗。________________ feeds the dog every morning at 8 am.答案:It is Mary who2.壮族和瑶族是两个勤劳智慧的民族,广西是他们的故乡。The Zhuang and Yao people are two wise and hard­working ethnic groups, ________________ is home.答案:to whom Guangxi3.你认为抽烟会对你的健康有害吗?Do you think that smoking will ________________?答案:do harm to your health4.大鱼前来吃躲在残骸中的小鱼。Larger fish come to ______________________ that hide in the wreckage.答案:feed on the small fish5.我们总是得从低处开始往高处走。We should always walk ______________.答案:from the bottom to the top  Ⅰ.语言运用The Foreign Ministry on May 19, 2008  opened a book of condolences (吊唁簿) for foreign diplomats (外交官) to express their sympathies for the __1__ of the Sichuan earthquake. It __2__ open for three days, until the conclusion of the national mourning (全国哀悼).Ambassadors and diplomats __3__ more than 150 countries on May 19, 2008 __4__ to sign the book. The diplomats also expressed their __5__ for the Chinese government, the PLA and the Chinese people in ___6__ the disaster. The Ivory Coast's ambassador to China was the first to __7__ the book of condolences, __8__ the Mexican ambassador, led embassy staff in paying their respects. The Indian ambassador, __9__ arrived back in Beijing after __10__ quake-hit areas, was also __11__. Foreign Minister Yang Jiechi received the visitors and expressed his __12__ for their friendship and support. As of May 18, 2008, the leaders of 166 countries and heads of more than 30 international organizations had offered __13__ condolences (哀悼) to China. As well as sending __14__ teams to the country, the international community has __15__ $246 million by May 20, 2008.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了汶川地震发生后,来自世界150多个国家的驻华使节和国际组织向中国政府和受灾人民,除了同情和慰问外,国际组织还进行了捐款。1.A.victims    B.people  C.soldiers    D.wounded答案:A 由上文中的“a book of condolences (吊唁簿)”和下文中的“the national mourning (全国哀悼)”这里指各国外交使节到外交部对地震中的罹难者表示沉痛哀悼。victim意思是“牺牲者,罹难者”。2.A.left    B.maintainedC.expanded    D.remained答案:D remain和形容词连用,意为“保持某个状态”,强调继续停留于一处或保持原状态。故选D。3.A.off    B.in  C.from    D.to答案:C 此处是指来自150多个国家的大使及外交官。from意为“来自”。4.A.signed up    B.lined upC.made up    D.stood up答案:B 来自150多个国家和国际组织的驻华使节排队在留言簿上签名,表达他们的哀悼之情。line up “排成行,排成列”符合语境。故选B。5.A.desire    B.respectC.understanding    D.support答案:D support “支持,支援”。这些外交官还表达了他们对中国政府、军队以及中国人民对抗震救灾的支持。故选D。6.A.connecting with  B.dealing withC.arguing with    D.beginning with 答案:B deal with“处理,应对”。此处是指“处理灾情”。故选B。7.A.design    B.resignC.sign    D.respect答案:C “the first to sign the book of condolences”表示第一个在吊唁簿上签名留言,向中国政府和人民表示深切同情和诚挚慰问的人。8.A.while    B.when  C.as    D.for 答案:A while “而,然而”,表示对比。故选A。9.A.which    B.who  C.that    D.whom 答案:B 代替表示人的先行词,在从句中作主语,引导一个非限制性定语从句,所以只能用关系代词who。故选B。10.A.visiting    B.describingC.rescuing    D.scanning答案:A 此处指的是该大使刚刚探访完灾区。所以要用visit。故选A。11.A.consistent    B.absentC.present    D.content答案:C 句意:刚从灾区返回的印度大使也出席了悼念活动。因为前文介绍的都是出席悼念活动的大使们,根据空前的also,所以应选present(出席的)作表语。12.A.attitude    B.altitudeC.latitude    D.gratitude答案:D gratitude “感激之情”。对于来慰问我们遇难同胞的友人的友谊和支持,应该是心存感激。故选D。13.A.our    B.their  C.his    D.her 答案:B 此处所填的词指代的是“the leaders ... and heads ...”,且限定中心词condolences,所以要用their。故选B。14.A.chief    B.belief  C.relief    D.brief答案:C relief teams “救济团队”。15.A.made    B.donated  C.gave    D.collected 答案:B 根据下文中的“$246 million”可知,此处指国际组织捐款数额。donate意为“捐赠,捐献”,一般要接表示具体物体、金钱的名词。故选B。Ⅱ.阅读APanama City, Panama For beach vacations that get you out of town and invite you and your family to dive into culture, consider a trip to Panama City. Here, you will enjoy beaches and city exploring. Book your stay at the Westin Playa Bonita, where you can book a room starting at $222 a night. There are various programs, including beach Olympics, stargazing (天体观察) and Spanish lessons.Jupiter, FloridaThis place offers you quality time you can spend with your loved ones. Book your stay at Jupiter Beach Resort & Spa, with rates for a family of four starting at $207 a night. Here, you can shoot baskets at the basketball courts, take a dip in the pool or teach your children beach yoga.San Diego, California The West Coast is a great spot for cheap beach vacations, so tell your family to pack their bags for a visit to San Diego. A cheap $ 10 Uber ride from the airport will have you pull up at the Kona Kai Resort & Spa. Here, a family of four can stay in a Deluxe Guest Room starting at $159 per night. Your kids can practice cannonballs at the pool after a visit to the world­famous San Diego Zoo.Kihei, Hawaii For west coasters who are growing bored with their background, fly to the islands of Hawaii. Stay at the Aston at the Maui Banyan, with a charge of $179 a night for a family of four. Here, you'll witness some of the best sunsets of your life while your kids play in the pacific. And if you set about cooking a fancy meal, you'll enjoy suites that come with a full kitchen.篇章导读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个各具特色的旅游观光的好地方。1.Which of the following charges you least a night?A.The Westin Playa Bonita.B.Jupiter Beach Resort & Spa.C.The Kona Kai Resort & Spa.D.The Aston at the Maui Banyan.答案:C 细节理解题。通读全文可知,四个酒店每晚的房价分别为:$222起、$207起、$159起和$179,由此可知,C项正确。2.What can you do at the Aston at the Maui Banyan?A.Admire beautiful sunsets.B.Visit a world­famous zoo.C.Observe fantastic stars.D.Play some beach sports.答案:A 细节理解题。根据Kihei, Hawaii部分中的“Here, you'll witness some of the best sunsets of your life”可知,游客在这里可以欣赏美丽的晚霞。3.What is the common feature of the four destinations?A.They all offer rooms with a full kitchen.B.They are all intended for family trips.C.They all pick up visitors from the airport.D.They all provide bike riding on the beach.答案:B 细节理解题。根据Panama City, Panama部分中的“invite you and your family”;Jupiter, Florida部分中的“with rates for a family of four”; San Diego, California部分中的“Here, a family of four”以及Kihei, Hawaii部分中的“Here, you'll witness ... your kids play in the Pacific.”可知,这四个旅游观光地都适合家庭旅游,因此B项正确。BOn plenty of drives with my mom through my childhood, she would suddenly pull over the car to examine a flower by the side of the road or rescue a beetle  from tragedy while I, in my late teens and early twenties, sat impatiently in the car.Though Mother's Day follows Earth Day, for me, they have always been related to each other. My mom has been “green” since she became concerned about the environment. Part of this habit was born of thrift (节俭). Like her mother and her grandmother before her, mom saves glass jars, empty cheese containers and reuses her plastic bags.Mom creates a kind of harmonious relationship with wildlife in her yard. She knows to pick the apples on her trees a little early to avoid the bears and that if she leaves the bird feeders out at night, it is likely that they will be knocked down by a family of raccoons (浣熊). Spiders that make their way into the house and are caught in juice glasses will be set loose in the garden. I try to teach my children that looking out for the environment starts with being aware of the environment. On busy streets, we look for dandelions (蒲公英) to fly in the wind; we say hello to neighborhood cats and pick up plastic cups and paper bags. This teaching comes easily, I realize, because I was taught so well by example. Mom didn't need to lecture; she didn't need to beat a drum to change the world. She simply slowed down enough to enjoy living in it and with that joy came mercy and an instinct for protection.I am slowing down and it isn't because of the weight of my nearly forty years on the planet, it is out of my concern for the planet itself. I've begun to save glass jars and reuse packing envelopes. I pause in my daily tasks to watch the squirrels race each other in the trees above my house.Last summer, in the company of my son and daughter, I planted tomatoes in my yard. With the heat of August around me, I ate the first while sitting on my low wall with dirt on my hands. Warm from the sun, it burst on my tongue with sweetness. I immediately wanted to share with my mom.篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了作者对于母亲关心环境的行为的态度变化。4.Why does the author say Earth Day is connected with Mother's Day?A.Because Mother's Day falls shortly after Earth Day.B.To show that all the older women in her family are environmentalists.C.To show how much her mother cares about the environment.D.Because her mother shows her how to be friendly to nature on Mother's Day.答案:C 细节理解题。根据第二段中的“Though Mother's Day follows Earth Day, for me, they have always been related to each other. My mom has been ‘green’ since she became concerned about the environment.”可知作者说地球日和母亲节有关是为了说明她的妈妈非常关心环境,故选C。5.Which of the following has no relationship with Mom's “green life”?A.Rescuing a beetle from a certain tragedy.B.Saving glass jars or empty cheese containers.C.Setting a caught spider free in the garden.D.Picking dandelions on busy streets.答案:D 推理判断题。A、B、C三项在文中均有出处,且由常识可知,这些均与“绿色生活”有关,D项“在繁忙的街道上摘蒲公英”与母亲的“绿色生活”无关,故选D。6.What can be learned from the last paragraph?A.Tomatoes are the author's favorite fruit.B.It is her mother who taught the author to plant tomatoes.C.Planting tomatoes is a way of protecting environment.D.The author really appreciates her mother's teaching.答案:D 推理判断题。根据最后一段中的“With the heat of August around me, I ate the first while sitting on my low wall with dirt on my hands. Warm from the sun, it burst on my tongue with sweetness. I immediately wanted to share with my mom.”可知,作者品尝自己的“绿色”劳动果实时,希望与母亲分享,很感谢她母亲的教导,故选D。7.The writer's attitude towards her mom's behavior changed in the order of ________.A.understanding—negative—supportingB.supporting—doubtful—negativeC.negative—understanding—supportingD.doubtful—negative—supporting答案:C 推理判断题。根据第一段中的“sat impatiently in the car”,第四段中的“This teaching comes easily, ... so well by example.”以及倒数第二段中的“I am slowing down”“I've begun to save glass Jars”可知,作者对她母亲行为的态度变化由否定变为理解到最后开始以自身行动来支持,故选C。CEric Davis got interested in firefighting when he was in the army. And while much of his job today is related to EMS (emergency medical services), his first love is fighting fires. “I enjoy the job and working with people. I enjoy firefighting.” he says.Davis studied in a firefighting school for about three months and took part in classroom work, physical exercise, and hands-on training such as fighting live fires in buildings filled with straw.Davis says the blindfold (蒙眼的) training prepared him for real fires. “By the time we get to a fire, if it's going pretty good, the whole house will be filled with smoke. And anytime you get near the fire, you won't be able to see at all. Zero visibility (能见性) is the same as darkness. The blindfold training works.”Davis believes his most important duty is making sure he's prepared for any situation he might come across. To keep physically fit, he runs several times a week and works out. He takes classes to keep up his skills and trains regularly by fighting practice fires. Sometimes this includes cutting holes in roofs, which helps allow smoke to pass out and improves visibility for firefighters inside the building.Firefighting means plenty of risks. Besides, Davis says “You have to be willing to help any person you come across.” If someone is trapped, Davis or another firefighter will put himself at risk to get the person out. Davis says he is not afraid when he's fighting a fire. He does what's needed.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章介绍了埃里克·戴维斯和他的消防工作。8.What is David's main duty at present?A.Providing emergency medical care. B.Fighting fires in tall buildings.C.Giving firefighters training.D.Saving people trapped in fires.答案:A 细节理解题。根据第一段中的“And while much of his job today is related to EMS (emergency medical services)”可知,他现在主要的工作是提供急救服务。故选A项。9.Where did David learn firefighting?A.In the army.   B.In the hospital.C.In the classroom.   D.In a professional school.答案:D 细节理解题。根据第二段中的“Davis studied in a firefighting school for about three months”可知,他是在消防学校专门学习过的。故选D项。10.Why were learners trained blindfold?A.To experience how the blind feel. B.To protect their eyes from the smoke.C.To recreate a real fire situation. D.To prepare for firefighting at night.答案:C 细节理解题。根据第三段中的“the blindfold (蒙眼的) training prepared him for real fires”和“anytime you get near the fire, you won't be able to see at all”可知,学员们进行蒙眼训练是为了模仿真实的火灾现场救援。故选C项。11.What can we infer about Davis?A.He was once an army man.B.He tries his best to be a good firefighter.C.He helps improve the working conditions.D.He is worried about the safety of firefighters.答案:B 推理判断题。根据倒数第二段第二、三句可知, Davis积极锻炼身体并不断提高自己的工作技能,这一切都是为了成为一名好的消防员。故选B项。Ⅲ.七选五Be a Green ChildWhat does it mean to be green? “Green” is more than just a color. __1__ Why green? Plants are green, and without them the Earth wouldn't be such a lovely home for us human beings. What can we do? Here's a four­step guide to being green.Reduce It!__2__ For instance, a shorter shower means you use less water and less fuel since your house uses fuel to run the water heater that warms up the water.Reuse It!Sometimes people call ours a “throwaway society”. It means that we're always throwing away old stuff (东西) and buying new stuff. __3__For instance, if your baby brother becomes older and loses interest in his plastic basketball hoop (篮圈), why not give it to another family who has a little kid?Recycle It!Recycling has never been easier. Many communities will pick it up right in front of your house and some towns even require it. Recycled goods go to a recycling center, where they can be turned into new cans, bottles, and paper.Enjoy It!It's true that rubbish and pollution are problems, but the Earth remains a huge and beautiful place that's ready for you to explore. __4__ Go for a hike, visit local nature centers and gardens, and climb up mountains.But before you travel the globe, take a look at your own backyard. Is there a spot where you could plant a tree or put in a little fruit or vegetable garden? __5__A.It also means taking special steps to protect the environment.B.Many times, even if you no longer need something, someone else just might.C.You can start locally by visiting the naturally beautiful spots in your city.D.Turn off the water when you're brushing your teeth.E.Get out there and get your hands dirty.F.You can watch with pride as your tree takes root and your garden plants grow.G.When you use less of something, you do a good thing for the Earth.篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要介绍“绿色”生活的真正含义以及如何去践行“绿色”生活。1.A 上文提到“绿色不只是一种颜色”,为了与开头问句中的mean呼应,所以此处应选择进一步解释的句子,故正确答案为A。2.G 本段小标题为“减少使用”,此处应选择表达“减少使用”意思的选项,下文为举例,此处应该是总说“减少使用”的意义,故正确答案为G。3.B 本段小标题为“重复使用”,下文举例说,自家孩子长大后不需要的篮球框可以给别人家小孩,可知有些东西自己不需要但也许别人需要,因此此处应选择跟“重复使用”相关的选项,故正确答案为B。4.C 上文提到“地球等待你探索”,因此此处应选择与游览、旅游相关的选项,故正确答案为C。5.F 上文提出问题“你家后院有能种树或者蔬菜的地方吗?”,所以F项“你可以自豪地看着你种的树生根,园中的植物长大。”承接上文,符合语境。每日新闻条After being put_into_lockdown for almost 11 weeks, Wuhan, the former epicenter of the novel coronavirus outbreak in China, is finally reconnected with the rest of the world. Bans on outbound traffic were officially lifted in the city at_midnight Tuesday, ending the_long­lasting_sacrifice—the strictest ever measures to curb an epidemic in_modern_human_history.在封锁了将近11周之后,武汉,中国曾经的新型冠状病毒爆发的中心地区,终于与世界其他地方重新建立了联系。周二午夜,武汉正式解除了出境交通的禁令,结束了这段持久的牺牲,这是人类现代历史上为遏制疫情而采取的最严格的措施。【坚持积累】 lockdown/'lɒkdaʊn/n. 活动(或行动)限制②former/'fɔːmə(r)/adj. 以前的③reconnect/ˌriːkə'nekt/v. 再连接再接合④ban/bæn/n. 禁令⑤outbound/'aʊtbaʊnd/adj. 向外的离开某地的lift/lIft/v. 解除撤销⑦curb/kɜːb/v. 控制抑制

    相关试卷

    外研版 (2019)必修 第一册Unit 6 At one with nature测试题:

    这是一份外研版 (2019)必修 第一册Unit 6 At one with nature测试题,共6页。试卷主要包含了结尾常用句式等内容,欢迎下载使用。

    高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 5 Into the wild当堂检测题:

    这是一份高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 5 Into the wild当堂检测题,共11页。

    高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 4 Friends forever巩固练习:

    这是一份高中英语外研版 (2019)必修 第一册Unit 4 Friends forever巩固练习,共12页。

    英语朗读宝
    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map