搜索
    上传资料 赚现金
    广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案)
    立即下载
    加入资料篮
    广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案)01
    广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案)02
    广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案)03
    还剩12页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案)

    展开
    这是一份广东省深圳市龙岗区35校联考2023届九年级4月质量检测(二模)英语试卷(含答案),共15页。试卷主要包含了完形填空,阅读理解,填空题,写作题等内容,欢迎下载使用。


    一、完形填空
    I std there listening t my father shut at tp f his vice.
    "Which ne f yu did this?" We all 1 dwn at the step. There was a child's handwriting in chalk there. I was s 2 .I hpe n ne culd see it. "Wuld he 3 it was me?" I was s scared. When he asked me, I lied, "Nt me, Dad."
    The thers denied (否认) it as well. Of curse, we all knew that ne f us must have dne it. But as the yungest and smallest f the three, I just culdn't find curage t tell the 4 .
    T find ut wh had written n the 5 , father gave us each a piece f paper and a pencil. "I want each f yu t write 6 what yu see n the step."
    I tried my best t write the wrds differently. I didn't want Dad t be able t tell it was me. He 7 ur pieces f paper and lked at them. "Since nne f yu will admit t having dne it, then I will 8 yu all." I std there and said nthing.
    The last thing that I 9 was fr dad t punish me!
    "I did it." My sister stepped frward and said she had dne smething she hadn't. She was grunded (被罚不准出门) fr a mnth.
    I didn't tell my dad it was really me until many years later. I always felt 10 because f it. That was the last time I let anyne take the blame (承受责罚) fr me.
    1.A. lay B. stared C.sat D. wrte
    2.A. excited B. relaxed C. wrried D. interested
    3.A. guess B. agree C. hpe D. decide
    4.A. lie B. jke C. truth D. stry
    5.A. wall B. shelf C.chalk D. step
    6.A. quickly B. exactly C. slwly D. differently
    7.A. put up B. cleared up C. tidied up D. gathered up
    8.A. praise B. believe C. punish D. refuse
    9.A. wanted B. hated C. cared D. missed
    10.A. pleased B. ashamed C. annyed D. frightened
    二、阅读理解
    May 18th is the Internatinal Museum Day. Here is sme infrmatin abut sme special museums in the wrld.
    Leila's Hair Museum
    These days, jewelry (首饰) made f hair seems like smething that is nt very ppular amng peple, but during the Victrian Era (维多利亚时期), it was cmmn t create and wear jewelry made f hair—especially the hair f lved nes. Leila's Hair Museum has a lt f hair wreaths (花环) and jewelry pieces frm the Victrian Era and earlier. It even has pieces cntaining hair frm Queen Victria, US presidents and Marilyn Mnre, a famus actress.
    Giant She Museum
    Lcated in the famus Pike Place Market f Seattle, the US, the Giant She Museum is a single exhibit wall lcated utside a stre. T see the museum's cllectin, a visitr must drp a 25-cent cin int cin bxes and then lk thrugh a sterescpe (立体镜) that shws different kinds f giant shes.
    Beijing Museum f Tap Water
    We can't live withut water. If yu want t knw sme interesting facts abut water, maybe yu shuld head t China t learn mre abut tap water, especially the histry f the first water factry in Beijing. Here yu can study ver 300 bjects n shw t make yurself learn mre abut the histry f tap water in China. The best thing abut this museum is that any f its drinking funtains can prvide yu with an unfrgettable experience f yur trip.
    11.What can yu see in Leila's Hair Museum?
    A. Wreaths made by US presidents.
    B. Marilyn Mnre's favurite jewelry.
    C. Hair jewelry frm the Victrian Era.
    D. Valuable jewelry wrn by Queen Victria.
    12.Where is the Giant She Museum?
    A. In China. B. In America. C. In England. D. In Australia.
    13.If three peple take turns t enjy the she cllectin, hw much will they pay?
    A.25 cents. B.50 cents. C.75 cents. D.1 dllar.
    14.Where can we pssibly see this article?
    A. In a travel magazine. B. In a stry bk.
    C. In a bk guide. D. In a science text bk.
    15.What's the best title fr the passage?
    A. Three special museums.
    B. Rules f sme museums.
    C. Why sme museums are ppular.
    D. Why we shuld visit museums ften.
    I believe in the pwer f inspiratin (激励). I like playing basketball. Hwever, when I played in the by's club, I didn't think I culd d well in it. If smebdy passed the ball t me, I wuld quickly pass the ball t anther teammate. I dared (敢于) nt sht the ball myself. I was afraid that I wuld miss the sht and be laughed at by my teammates. I watched basketball games and felt the excitement f the players right after they made the sht. "Thse feelings wuldn't be the same," I thught.
    One day, I asked fr sme advice frm my best friend abut what team I shuld jin. "Shuld I try ut fr basketball r wrestling?" She asked, "Dn't yu lve basketball?" I sadly replied, "Yeah, but I was never gd at it." She lked at me with disbelief, "Yes, yu are!" I lked at her skeptically, "Am I? " Then she said these wrds, "If I lve smething, I will keep ding what I lve t d s that I can get better." Her wrds inspired me.
    I decided t jin anther club t play basketball. What my friend had said std in my mind. My teammate passed the ball t me. I received the ball and tk a sht. I made it. As sn as I made the sht, I felt the excitement f an NBA player. My successful play was unfrgettable. I'll never frget that day.
    I believe that everybdy has smething he r she lves, and inspiratin will lead yu there if yu have truble. Peple need t be inspired t find their passin. Their passin will mst likely help them t achieve greater things in life, and t be the best peple they can be.
    16.What can be inferred frm Paragraph 1?
    A. The writer was laughed at by his teammates.
    B. The writer was keen n baseball.
    C. The writer was nt allwed t sht the ball.
    D. The writer didn't have cnfidence in playing basketball.
    17.What des the underlined wrd "skeptically" in Paragraph 2 prbably mean?
    A. Angrily. B. Dubtfully. C. Ashamedly. D. Thankfully.
    18.Accrding t Paragraph 3, why was that day unfrgettable?
    A. Because that was the writer's first game.
    B. Because ne player passed the ball t the writer.
    C. Because the writer made a successful sht fr his team.
    D. Because peple cnsidered the writer as an NBA player.
    19.What was his best friend's pinin tward playing basketball?
    A. Interested. B. Excited. C. Disbelieving. D. Supprtive.
    20.Accrding t the writer, hw can we find passin if we have truble?
    A. We need t be inspired.
    B. We need t feel the excitement.
    C. We need t be challenged.
    D. We need t jin anther club.
    At a lgistics (物流) cmpany in Shenzhen, Guangdng, rbts have replaced wrkers in srting (分拣) gds. They wrk 30 percent faster and make few mistakes. Millins f rbts wrk day and night like this in factries acrss China.
    In 2022, the number f wrking industrial (工业的) rbts relative t the number f wrkers reached 322 per 10,000 wrkers in China, accrding t the Wrld Rbtics 2022 Reprt by the Internatinal Federatin f Rbtics(IFR). This made China ranked fifth in the wrld. Fr the first time, China's ranking went higher than the United States, which ranked ninth.
    Rbt density (密度) shws the autmatin (自动化) level in the manufacturing (制造) industry, said Marina Bill, president f the IFR. The new average f glbal rbt density in the manufacturing industry is 141 rbts per 10,000 wrkers.
    Rbts are playing an imprtant rle in making factries smarter and imprving the manufacturing industry, accrding t Ta Yng, a prfessr f rbtics at Beihang University in Beijing. They can help reduce csts and imprve efficiency.
    "Tday's factries, with the help f rbts, are mre like clever engineers with quick eyes and hands," Wu Zhijie, wh wrks fr the engineering equipment cmpany Sany, tld Xinhua.
    The prgress f the rbtics sectr (产业) mirrrs the fast grwth f the industrial internet in China.
    The cuntry has mre than 3,100 5G+ industrial internet prjects and ver 150 platfrms with strng influence, accrding t the Ministry f Industry and Infrmatin Technlgy. The industrial internet cvers 45 key sectrs, including manufacturing, energy and electricity. Its added value reached 4.13 trillin yuan in 2021.
    21.What d we knw abut the lgistics cmpany in Shenzhen?
    A. Wrkers made many mistakes when srting gds.
    B.30 percent f its srting wrk is dne by rbts.
    C. Its rbts are wrking day and night t srt gds.
    D. All f its wrkers have been replaced by rbts.
    22.Accrding t the IFR's Wrld Rbtics 2022 Reprt, hw many wrking rbts are there in China when there are 100 human wrkers?
    A. Abut 3. B.5. C.32. D.322.
    23.What can rbts help factries d accrding t the passage?
    a. Make engineers smarter.
    b. Reduce csts.
    c. Imprve efficiency.
    d. Teach wrkers new skills.
    A. ab B. bc C. ac D. bd
    24.Which f the fllwing wrds can replace the underlined wrd "mirrrs"?
    A. pushes B. takes C. lks D. shws
    25.What is the last tw paragraphs mainly abut?
    A. Hw many industrial internet prjects there are in China.
    B. The develpment f the industrial internet in China.
    C. What helps China's industrial internet develp.
    D. The reasns fr develping industrial internet prjects.
    三、填空题
    26.D yu lve maths? ①______. Fun activities helped students fall in lve with maths!
    On the first day, students put n plays and we watched sme f them. My favrite play was abut Hua Lugeng, a Chinese mathematician (数学家). Three students played Hua at three different ages. ②______.
    The secnd day was the mst interesting. Sme students made rcket mdels with plastic (塑料的) bttles and launched them n the playgrund. ③______. The mst successful ne flew as high as the secnd flr f the teaching building.
    ④______ They shwed us sme advanced equipment (先进的装备) and did experiments with us. Fr example, we made a small water-cleaning system. It turned dirty water int clean water! After finishing the experiment, I felt the magic f science.
    ⑤______. Students are already lking frward t next year's festival!
    A. The schl invited sme cllege students n the third day.
    B. Recently, ur schl held a three-day maths festival.
    C. They let us knw abut his amazing life and his lve fr maths.
    D. They said making them was a challenge, but they finally succeeded.
    E. The festival ended with a maths teacher's speech.
    F. Only a few students culd take part in it.
    27.信息匹配下面的材料A-F介绍了一些建议,请根据下面五位年轻人对各自最近想要做的运动的描述,帮他们找到适合他们的运动。
    A. Ping-png is a wnderful sprt. When yu play ping-png, yu can learn sme skills and yu need t play it with ther peple.
    B. Riding a bike is a green and healthy sprt. It may make yur heart strnger and it's an imprtant way t travel.
    C. Climbing muntains can make yu get clse t nature. But when yu climb, yu must be careful f snakes and rcks.
    D. Basketball is an exciting sprt. It may make yu becme healthier and taller. Of curse, yu need t knw hw t play with yur teammates.
    E. Running is an easy sprt. Yu can d it at any time. When yu run, it helps with yur whle bdy.
    F. Rpe skipping (跳绳) is an easy and ppular sprt. Yu nly need a strng rpe t d it. Yu can d it in yur huse r utside if yu like. The sprt makes yur bdy lk mre beautiful.
    ①_______ I want t play an easy sprt and this sprt desn't need any equipment (器材). I hpe I can d it as sn as I have free time.
    ②_______ I hpe t d a wnderful sprt. I hpe I can learn sme skills frm this sprt. I want t play the sprt with my father.
    ③_______ I'm interested in exciting sprts. I'm gd at running and jumping. What's mre, I knw hw t wrk with ther peple when I play sprts.
    ④_______ I expect a sprt t make me get clse t nature. I am a brave and careful girl. What's mre, I als hpe t enjy beautiful nature when I d it.
    ⑤_______ I wish t d an easy and ppular sprt. I hpe I can d it at hme. I want t lk thinner and mre beautiful by ding this sprt every day.
    28.Scial media is a platfrm where peple frm all ver the wrld can cnnect and interact with each ther. It has becme ne f the ①_______(big) platfrms ever in histry and has changed s many things in ur life. Students are als using scial media in a number f ②_______ (way).
    Scial media prvides a platfrm fr students ③_______ (learn) and cmmunicate. It makes students' life mre cnvenient ④_______ clrful. Scial learning has been invlved in almst all the e-learning websites. Students can als take advantage f live vide that is a part ⑤_______ s many scial netwrking sites (社交网站)t take classes.
    Scial media als ffers students ⑥_______ tl t express themselves. Many students are scared f the thught f what ⑦_______ (happen) if they express themselves. And scial media ⑧_______ (help) them t share their thughts withut any fear, making it mre likely fr them t cme ut f the bx and explre their talents. When students ⑨_______ (active) take part in scial media, they may cme t a glbal level. Fr instance, they can even learn abut the different curses presented by universities frm all arund the wrld, which is beneficial fr ⑩_______ (they) t imprve their knwledge f freign cultures.
    四、写作题
    29.目前我国生态环境保护任务依然艰巨,生态环境部表示:2023 年将积极推进美丽中国建设实践,扎实推动绿色低碳高质量发展,深入打好污染防治攻坚战,扎实推进蓝天保卫战、碧水保卫战、净土保卫战,加强固体废物和新污染物治理,深入推进“无废城市”高质量建设,切实维护生态环境安全,加快健全现代环境治理体系。假设你校的英语校报正在征集有关“环保周”的文章,请你根据以下提示写一篇关于环保的英语短文。
    要点:
    要求:
    1.内容完整,条理清楚,意思连贯,语句通顺,语法正确;
    2. 词数不少于80 词(开头已给出,不计入总词数):
    3. 文中不能出现真实姓名和校名;
    4. 标点正确,卷面整洁。
    参考词汇:rubbish 垃圾 envirnmental prtectin 环保
    As is knwn t all, the envirnment arund us is getting wrse and wrse.
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    参考答案
    1.答案:B
    解析:句意:我们都看着台阶 lay躺; stared注视;sat坐; wrte写。根据前后文语 境可知父亲是因为台阶上的笔迹而生气,所以作者他们都在注视台阶上的笔迹。故选B。
    2.答案:C
    解析:句意:我很担心。 excited兴奋的;relaxed放松的; wrried担忧的; interested感兴趣的。根据"I hpe n ne culd see it."可知作者的内心活动是担忧的。故选C.
    3.答案:A
    解析:句意:他会猜到是我吗? guess猜测; agree同意;hpe希望;decide决定。根 据前文父亲问是谁做的,和后半句作者很害怕,可知作者是担心父亲猜到是自己。故选A.
    4.答案:C
    解析:句意:作为三个里面最小最年轻的,我找 不到勇气去说出真相。 lie谎言;jke笑话;truth真相;stry故事。根据前文"I hpe n ne culd see it"以及作者的心理活动可知是作者做的这件事,但是作者没有勇气说出来。 故选C。
    5.答案:D
    解析:句意:为了找到在台阶上写字的人,父亲给了我们每个人一张纸和一支笔。 wall墙上;shelf架子; chalk粉笔;step台阶。根据前文"We all…dwn at the step."及后文"... What yu see n the step. "可知是找到在台阶上写字的人。故选D。
    6.答案:B
    解析:句意:我想让你们精确地写出你们在台阶 上看到的内容。 quickly快速地; exactly精确地;slwly慢慢地; differently不同地。根据前后语境可知父亲为了找出真相,选择让孩子们再写一次台阶上的字,exactly 更符合语境,故选B。
    7.答案:D
    解析:句意:他把我们写的纸收集到一起并看着它们。 put up张贴;cleared up清理;tidied up收拾;gathered up收集。根据“ur pieces f paper and lked at them.”可知父亲将孩子们写的字收集到一起并对比,故选D。
    8.答案:C
    解析:句意:既然你们都不承认做过这事,所以 我要惩罚你们每一个人。 praise表扬; believe相信;punish惩罚;refuse拒绝、 根据后文"That was the last time I let anyne take the blame(承受责罚) fr me."可知父亲要惩罚每一个孩子,故选C。
    9.答案:A
    解析:句意:我最不想要的就是父亲惩罚我。 wanted想; hated讨厌; cared关心; missed思念。“the last thing I wanted”翻译为“我最不想要的”。根据前后文可知作者没有勇气承认,不想要接受惩罚,故选A。
    10.答案:B
    解析:句意:因为这件事我一直感觉很羞愧。 pleased满意的;ashamed羞愧的;annyed恼怒的; frightened害怕的。根据"That was the last time I let anyne take the blame(承受责罚) fr me."可知作者对这件事很愧疚,在那之后再也没有让别人替自己承担过责任了。故选B。
    11.答案:C
    解析:细节理解题。根据第一段的“Leila’s Hair Museum has a lt f hair wreaths (花环) and jewelry pieces frm the Victrian Era and earlier. It even has pieces cntaining hair frm Queen Victria, US presidents and Marilyn Mnre, a famus actress.”可知,莱拉头发博物馆有很多维多利亚时代甚至更早时期的头发花环和珠宝配件。甚至还有一些来自于维多利亚女王、美国总统以及一位著名演员玛丽莲梦露的含有头发的配饰。故选C。
    12.答案:B
    解析:细节理解题。根据第二段的“Lcated in the famus Pike Place Market f Seattle, the US, the Giant She Museum is a single exhibit wall lcated utside a stre.”可知,Giant she museum位于美国西雅图的派克市场。故选B。
    13.答案:C
    解析:推理判断题。根据第二段的“T see the museum’s cllectin, a visitr must drp a 25-cent cin int cin bxes and then lk thrugh a sterescpe (立体镜) that shws different kinds f giant shes.”可知,游客需要在投币箱里投入25美分,才能通过立体镜看到不同种类的巨鞋。故3个人是75美分。故选C。
    14.答案:A
    解析:推理判断题。通读全文可知,主要介绍了三个特殊的博物馆及其特色,很有可能在旅游杂志上读到。故选A。
    15.答案:A
    解析:最佳标题题。通读全文可知,主要介绍了三个特殊的博物馆。“三个特别的博物馆”为最佳标题。故选A。
    16.答案:D
    解析:段落大意题。根据I dared(敢于)nt sht the ball myself.I was afraid that I wuld miss the sht and be laughed at by my teammates.(我不敢自己投篮,我怕自己投不中,被队友嘲笑。)可知从第一段可以推断出作者对打篮球没有信心。故选D。
    17.答案:B
    解析:词义猜测题。根据第二段I lked at her skeptically,"Am I?"(我---看着她,"是吗?")联系后句可猜测出下划线单词skeptically的意思应为:怀疑地,故选B。
    18.答案:C
    解析:细节理解题。根据第三段As sn as I made the sht,I felt the excitement f an NBA player.My successful play was unfrgettable.I'll never frget that day.(当我投进这个球的时候,我感到了NBA球员的兴奋。我那个成功的投篮令人难忘。我永远不会忘记那一天。)可知那一天令人难忘,因为作者为他的球队投进了一个球,故选C。
    19.答案:D
    解析:推理判断题。根据第三段"She asked,"Dn't yu lve basketball?"I sadly replied,"Yeah,but I was never gd at it."(她问:"你不喜欢篮球吗?"我悲伤地回答说:"不,但我从来都不擅长。")以及Then she said these wrds,"If I lve smething,I will keep ding what I lve t d s that I can get better."Her wrds inspired me.(然后她说了这些话:"如果我喜欢什么,我会一直做我喜欢做的事情,这样我就能变得更好。"她的话鼓舞了我。)可推断出他最好的朋友支持他打篮球。故选D。
    20.答案:A
    解析:细节理解题。根据最后一段I believe that everybdy has smething he r she lves,and inspiratin will lead yu there if yu have truble.Peple need t be inspired t find their passin.(我相信每个人都有他或她喜欢的东西,当你遇到困难时,灵感会把你带到那里。人们需要被激励去寻找他们的激情。)可知当你遇到困难时,灵感会把你带到那里。故选A。
    21.答案:C
    解析:细节理解题。根据第一段Millins f rbts wrk day and night like this in factries acrss China.(在中国各地的工厂里,数百万机器人像这样夜以继日地工作。)可知它的机器人夜以继日地分拣货物。故选C。
    22.答案:A
    解析:推理判断题。根据第二段In 2022,the number f wrking industrial(工业的)rbts relative t the number f wrkers reached 322 per 10,000 wrkers in China,accrding t the Wrld Rbtics 2022 Reprt by the Internatinal Federatin f Rbtics (IFR).(根据国际机器人联合会发布的《2022年世界机器人》报告,2022年,中国每万名工人中工作的工业机器人数量达到322个。)可推知,每100个工人中有3.22个机器人。故选A。
    23.答案:B
    解析:细节理解题。根据第四段They can help reduce csts and imprve efficiency.(它们有助于降低成本和提高效率。)可知机器人有助于降低成本和提高效率。故选B。
    24.答案:D
    解析:词义猜测题。根据第六段The prgress f the rbtics sectr(产业)mirrrs the fast grwth f the industrial internet in China.(机器人领域的进步____中国工业互联网的快速发展。)可知此处意为机器人领域的进步反映了中国工业互联网的快速发展。所以划线词意为"反映出,展示出",D项意思最接近。故选D。
    25.答案:B
    解析:段落大意题。根据第六段和第七段The prgress f the rbtics sectr(产业)mirrrs the fast grwth f the industrial internet in China.The cuntry has mre than 3,100 5 G+ industrial internet prjects and ver 150 platfrms with strng influence,accrding t the Ministry f Industry and Infrmatin Technlgy.The industrial internet cvers 45 key sectrs,including manufacturing,energy and electricity.Its added value reached 4.13 trillin yuan in 2021.(机器人领域的进步反映了中国工业互联网的快速发展。根据工业和信息化部的数据,该国有超过3100个5 G+工业互联网项目和150多个具有强大影响力的平台。工业互联网覆盖45个关键领域,包括制造业、能源和电力。其增加值在2021年达到4.13万亿元。)可知最后两段介绍了中国工业互联网的发展。故选B。
    26.答案:BCDAE
    解析:①根据下文" Fun activities helped students fall in lve with maths!"(趣味活动让学生爱上数学!)可知此处引出这个活动,选项B"最近,我们学校举办了为期三天的数学节"符合语境。故选B。
    ②根据上文" Three students played Hua at three different ages."(三个学生在三个不同的年龄扮演华。)可知学生扮演三个不同年龄阶段的华罗庚,这让我们了解华罗庚,选项C"他们让我们了解了他令人惊叹的生活和他对数学的热爱"符合语境。故选C。
    ③根据上文" Sme students made rcket mdels with plastic (塑料的) bttles and launched them n the playgrund."(一些学生用塑料瓶制作火箭模型,并在操场上发射)以及下文" The mst successful ne flew as high as the secnd flr f the teaching building."(最成功的一只飞到了教学楼的二楼)可知学生用塑料瓶制作火箭模型并发射,而且也成功了,选项D"他们说制作它们是一个挑战,但他们最终成功了"符合语境。故选D。
    ④根据第二段、第三段句首可知第四段在讲述第三天的事情,选项A"学校在第三天邀请了一些大学生"符合语境。故选A。
    ⑤根据下文" Students are already lking frward t next year's festival!"(学生们已经在期待明年的春节了!)可知学生们期待下一年的数学节,说明今年的数学节结束了,选项E"节日以数学老师的演讲结束"符合语境。故选E。
    27.答案:EADCF
    解析:本文讲述了五位年轻人对各自最近想要做的运动的描述,并介绍了五种运动。
    ①根据“I want t play an easy sprt and this sprt desn’t need any equipment (器材). I hpe I can d it as sn as I have free time.”可知,对方想做的运动,不用任何运动器械,且随时都能运动。E选项“跑步是一项简单的运动。任何时候都可以。当你跑步时,它对你的整个身体都有帮助。”与之对应。故选E。
    ②根据“ I hpe I can learn sme skills frm this sprt. I want t play the sprt with my father.”可知,对方想要从运动中学习一些技能。A选项“乒乓球是一项很棒的运动。当你打乒乓球时,你可以学到一些技巧,你需要和其他人一起。”与之对应。故选A。
    ③根据“I’m interested in exciting sprts... I knw hw t wrk with ther peple when I play sprts.”可知,对方对令人兴奋且有团队协作的运动感兴趣。D选项“篮球是一项令人兴奋的运动。它可能会让你变得更健康,更高。当然,你需要知道如何和队友一起打球。”与之对应。故选D。
    ④根据“I expect a sprt t make me get clse t nature.”可知,对方喜欢亲近大自然的运动。C选项“登山可以让你亲近大自然。但是当你攀登时,你必须小心蛇和岩石。”与之对应。故选C。
    ⑤根据“ I wish t d an easy and ppular sprt. I hpe I can d it at want t lk thinner and mre beautiful by ding this sprt every day.”可知,对方喜欢简单受欢迎的运动,并且能够有助于瘦身。F选项“跳绳是一项简单又受欢迎的运动。你只需要一根结实的绳子就能做到。如果你喜欢,你可以在你的房子里或外面跳。这项运动让你的身材看起来更漂亮。”与其对应。故选F。
    28.答案:①biggest②ways③t learn④and⑤f⑥a⑦will happen⑧helps⑨actively⑩them
    解析:
    29.答案:
    As is knwn t all, the envirnment arund us is getting wrse and wrse. In sme places, rivers becme s dirty that we can’t see fish swimming in them. The sky turns grey and n white cluds culd be seen. And peple in sme places have n clean water t drink. Therefre, it’s time fr us t d smething t prtect the envirnment.
    T start with, we shuldn’t thrw rubbish int rivers. Besides, we ught t save water in ur daily life. Mrever, we are suppsed t prtect and plant mre trees.
    Furthermre, it is significant t encurage peple t use public transprtatins. Last but nt least, it is a gd chice fr peple t fully realize the imprtance f envirnmental prtectin thrugh educatin. The little things we d will make a great difference.
    In summary, lucid waters and lush muntains are invaluable assets. We can’t emphasize the imprtance f prtecting the envirnment t much. Let’s jin hands t build a beautiful China!
    解析:
    生态环境现状
    河水变脏、天空变成灰色、一些地区没有干净的饮用水
    环保措施
    1. 不往河里乱扔垃圾;
    2. 节约用水;
    3. (补充1-2 点措施)
    呼吁
    携手共建美丽中国
    相关试卷

    2024年广东省深圳市33校中考二模联考英语试题: 这是一份2024年广东省深圳市33校中考二模联考英语试题,共9页。试卷主要包含了答题前,请将学校,考试结束,监考人员将答题卡收回等内容,欢迎下载使用。

    2024年广东省深圳市33校联考九年级一模英语试卷: 这是一份2024年广东省深圳市33校联考九年级一模英语试卷,共7页。

    深圳市35校联考2023年4月初三质量检测英语试卷及答案: 这是一份深圳市35校联考2023年4月初三质量检测英语试卷及答案,共9页。

    英语朗读宝

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        还可免费领教师专享福利「樊登读书VIP」

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map