搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    外研版高中英语选择性必修第一册unit6 nurturing nature sectionb using language课后习题含答案

    外研版高中英语选择性必修第一册unit6 nurturing nature sectionb using language课后习题含答案第1页
    外研版高中英语选择性必修第一册unit6 nurturing nature sectionb using language课后习题含答案第2页
    外研版高中英语选择性必修第一册unit6 nurturing nature sectionb using language课后习题含答案第3页
    还剩4页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    高中英语外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 6 Nurturing nature课后测评

    展开

    这是一份高中英语外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 6 Nurturing nature课后测评,共7页。
    Unit 6 NurturingnatureSectionB Usinglanguage课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.The following programme contains scenes that may be      (disturb)to some viewers. 答案disturbing2.      (conservation)are fighting to save our local animals. 答案Conservationists3.The increased use of natural gas will help reduce carbon dioxide      (emit). 答案emissions4.I pulled      the road at a scenic overlook. 答案off5.The government thought it could count     the support of the trades unions. 答案on6.Only people that use a kitchen all the time understand the best way to lay it     . 答案out7.The young man finally admitted      (steal)the car. 答案having stolen8.They were more concerned      how the other women had dressed than      what the speaker was saying. 答案with;with9.You know,I          (look) for a job for three months,and this is my first formal interview. 答案have been looking10.My sister         (stay) in Beijing for three months last year. 答案stayed11.The little boy is dirty all over because he      (play) in the mud all morning. 答案has been playing/has played12.I          (wonder) if you were free this afternoon. 答案wondered13.Here he is!We          (wait) anxiously for him since last night. 答案have been waiting14.—I am sorry I          (keep) you waiting so long. —It is all right.I      (read)the newspapers. 答案have kept;have been reading15.The CCTV          (broadcast) English programmes ever since 1977. 答案has been broadcasting16.You         (feel) better when you      (take) the medicine. 答案will feel;take17.Please wake me up if I      still      (sleep)when you      (come). 答案am;sleeping;come18.My sister          (learn) English since she      (be) a child.She      (speak) English fluently now. 答案has been learning;was;speaks.短语填空be concerned about,in particular,bat away,pull off,use up,in harmony with,in turn,brush off1.Don’t worry about that mark;it will     . 答案brush off2.He frowns,and makes a motion with his hand as though to      this strange idea. 答案bat away3.We      the road to get some food. 答案pulled off4.We      her health and well-being now. 答案are concerned about5.One reason the sea unlike the land is not covered with plants is that it lacks important nutrients—iron,     . 答案in particular6.Don’t let yesterday     too much of today. 答案use up7.We must ensure that tourism develops     the environment. 答案in harmony with8.All theories originate from practice and      serve practice. 答案in turn素养提升.七选五Zoey admits it was a little sad saying goodbye to her fish. 1 Zoey’s class at Hawthorne Elementary School spent most of the school year raising the fish from the time when they were nothing more than little eggs with eyes. The program the Hawthorne kids took part in is called Trout in the classroom. 2 The kids at Wilson Middle School in Fishersville took part in the project,too. I got to feed them every morning and watch them grow up, said seventh-grader Lauren Clayton.We have to protect them,or some of the fish could go extinct. Lauren was right. 3  But later,pollution,overfishing and loss of natural habitat have pushed some species to the danger of extinction. Thanks to the kids in the program,trout are being reintroduced into rivers and streams across the country.And by doing that,the kids are helping to restore there local ecosystems—the natural balance that existed before human disturbed it. 4  Because the fish are in their classrooms,the kids are responsible for making sure there is cool,clean water,proper food and proper living conditions in the tanks. By the middle of May,they were as big as a finger. That is,they are old enough to be released into Oneida Creek.Remember to swim back here to meet us and eat the food we bring little trout. 5   A.The kids can learn some scientific lessons at school.B.Make sure when a warm lands on the surface,never bite.C.Finally,Zoey read them goodbye letters before letting them go.D.They can also see how our actions affect the trout’s ability to survive.E.But she honestly thinks it’s good that they are going to a natural home.F.It’s a national project supported by a conservation group called Trout Unlimited.G.When America was first founded,river and streams across the continent were filled with fish.答案1~5 EFGAC.完形填空主题语境:人与自我 体裁:记叙文When I quietly visited an art museum a young  1  ahead of me  2  nonstop between themselves.I watched the lady was doing all the talking.I admired the man’s  3  for putting up with her  4  stream of words. 5  by them,I moved away  6  several times. I was standing at the museum gift shop making a  7  when the couple approached the  8 .Before they left,the man  9  into his pocket and pulled out a white object.He lengthened it into a long stick and tried to get his wife’s jacket. He was blinded but he made a promise that his life wouldn’t change.So,they come in  10  there is a new art show, the clerk said. But what does he get out of the art? I asked.You’re  11 .He sees a lot.More than you and I do, the clerk said.His wife  12  each painting so he can see it in his head. I learned something about patience, 13  and love that day.I saw the patience of a young wife describing paintings to a person without  14  and the courage of a husband who would not  15  blindness to change his life.And I saw the love shared by two people as I watched this couple walk away,hand in hand. 【语篇解读】这是一篇记叙文。文章讲述了作者在博物馆看见一对夫妇,男的失明了,妻子耐心地给丈夫描述每一幅画,丈夫有勇气不让失明改变他的生活。作者强调了这对夫妇之间的爱。1.A.lady        B.manC.worker D.couple答案D解析根据下文Iwasstandingatthemuseumgiftshopmakinga   whenthecoupleapproachedthe   .”可知在作者前面的是一对夫妇。故选D项。 2.A.yelled B.arguedC.shouted D.chatted答案D解析根据下文Iwatchedtheladywasdoingallthetalking.可知这对夫妇在不停地聊天。故选D项。3.A.knowledge B.confidenceC.patience  D.wisdom答案C解析根据下文forputtingupwithher   streamofwords可知作者佩服这个男子的耐心,可以忍受妻子滔滔不绝的话。故选C项。 4.A.distant B.resistantC.constant D.instant答案C解析根据上文theladywasdoingallthetalking可知这位女士在不停地说。故选C项。5.A.Excited B.DisturbedC.Inspired D.Discouraged答案B解析根据上文WhenIquietlyvisitedanartmuseum...可知作者喜欢安静,被打扰所以走开了。故选B项。6.A.anxiously B.seriouslyC.quickly D.sadly答案C解析根据   bythem,Imovedaway   severaltimes可知作者不想听这个女士喋喋不休的话语,所以每次作者听到她不停地说话,就迅速地走开了。故选C项。 7.A.comment B.purchaseC.decision D.list答案B解析根据上文Iwasstandingatthemuseumgiftshop可知作者在博物馆的礼品柜买东西。故选B项。8.A.exit B.entranceC.front D.queue答案A解析根据下文Beforetheyleft,theman   intohispocketandpulledoutawhiteobject.可知这对夫妇是靠近出口。故选A项。 9.A.put B.heldC.turned D.reached答案D解析根据andpulledoutawhiteobject可知这个男子把手伸进口袋,拿出一个白色的东西。故选D项。10.A.wherever B.whateverC.whenever D.whichever答案C解析文中表示无论何时有新的艺术展,他和妻子都会来。故选C项。11.A.humorous B.sillyC.wrong D.clever答案C解析根据下文Heseesalot.MorethanyouandIdo.可知作者说他看不见是错的。故选C项。12.A.describes B.drawsC.shows D.tells答案A解析根据下文Isawthepatienceofayoungwifedescribingpaintingstoapersonwithout   可知是妻子给丈夫描述图画。故选A项。 13.A.curiosity B.courageC.devotion D.pride答案B解析根据下文andthecourageofahusbandwhowouldnot   blindnesstochangehislife可知作者学到了耐心、勇气和爱。故选B项。 14.A.support B.dreamC.expectation D.sight答案D解析前面说这个男的是盲人,是没有视力的。故选D项。15.A.get B.hopeC.stop D.allow答案D解析根据上文Hewasblindedbuthemadeapromisehislifewouldn’tchange.可知这个丈夫不允许失明改变他的生活。故选D项。.语法填空Diets have changed in China—and so too has its top crop.Since 2011,the country 1.      (grow) more corn than rice.Corn production has jumped nearly 125 percent over 2.      past 25 years,while rice has increased only 7 percent. A taste for meat is 3.      (actual) behind the change:An important part of its corn is used to feed chickens,pigs,and cattle.Another reason for corn’s rise:The government encourages farmers to grow corn instead of rice 4.      (improve) water quality.Corn uses 5.      (little) water than rice and creates less fertilizer (化肥) run-off.This switch has decreased 6. (pollute) in the country’s major lakes and reservoirs and made drinking water safer for people. According to the World Bank,China accounts 7. about 30 percent of total global fertilizer consumption.The Chinese Ministry of Agriculture finds that between 2005—when the government 8. (start) a soil-testing program 9. gives specific fertilizer recommendations to farmers—and 2011,fertilizer use dropped by 7.7 million tons.That prevented the emission of 51.8 million tons of carbon dioxide.China’s approach to protecting its environment while 10.      (feed) its citizens offers useful lessons for agriculture and food policy makers worldwide, says the bank’s Juergen Voegele. 答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文中讲述了中国为保护环境在农作物种植上做了一些变化,并得到了世界上的知名人士的认可。1.hasgrown 考查时态。根据时间状语since2011可知,主句要用现在完成时,主语为第三人称单数。故填hasgrown2.the 考查冠词。overthepast25years特指在过去的25年里。故填the3.actually 考查副词。句子结构完整,用副词修饰句子。故填actually4.toimprove 考查非谓语动词。根据句意可知,此处表示目的,用不定式。故填toimprove5.less 考查形容词比较级。根据关键词than可知,此处填比较级。故填less6.pollution 考查名词。hasdecreased后跟名词作宾语,故填pollution7.for 考查介词。accountfor是动词短语,在此处意为。故填for8.started 考查动词时态。本句是when引导的定语从句,由于时间是2005,故用过去时。故填started9.that/which 考查定语从句的关系词。根据空后的谓语动词gives可知,该空缺少主语,用以指代program并且引导后面的句子。故填that/which10.feeding 考查省略句。空处表示正在进行的动作,while后面省略了Chinais。故填feeding  

    相关试卷

    外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 3 Faster, higher, stronger练习:

    这是一份外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 3 Faster, higher, stronger练习,共7页。

    高中英语外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 6 Nurturing nature综合训练题:

    这是一份高中英语外研版 (2019)选择性必修 第一册Unit 6 Nurturing nature综合训练题,共20页。试卷主要包含了5分,满分7等内容,欢迎下载使用。

    高中外研版 (2019)Unit 6 Nurturing nature同步测试题:

    这是一份高中外研版 (2019)Unit 6 Nurturing nature同步测试题,共7页。

    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map